心跳的回忆

标题: 猛鬼校园--- 一中。 [打印本页]

作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-11-8 13:14
咁恐怖咖。。。“运澜山”係咩嚟咖??
作者: 血霸天    时间: 2002-11-8 23:16
我打错者。。系澜石。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 10:24
你有无作大架?
作者: 血霸天    时间: 2002-11-9 13:47
你可以当我有架。。我都系听人讲巨傻既过程。不过事实巨以前好叻仔。不过结果到左最后都系生生甘饿死左系一间屋度。而果间屋到而家都无人去住。 虽然我唔信有鬼。亦唔信乜野鬼屋。不过如果叫我去果间屋度过一晚。我好肯定甘讲句。 我唔敢。。。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 14:05
系人都吾敢喔,边个甘大胆呢
作者: 血霸天    时间: 2002-11-9 14:11
果间屋一共三层。隔离既人都无讲过果度有鬼。可能唔知内情既人就敢入去住。 好似我地甘既本村人。夜晚行过都行快两步快D经过就算。仲点敢话入去住吖。 就算日间。果度都比较偏僻。我都唔敢停留太耐。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-9 14:13
I don't believe that, that guy probably too care about his school works. As you know people go to that school are hard working and competitive... He just over reacted u know! ! hey 血霸天 do you have AIM, MNS or ICQ? I couldn't go to your chat room????? You gotta help me !! Thanks in advance ....
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 14:19
梗系啦,比你D本村D人吓两吓,D人吾惊之奇啦,走快两步好过啦~ 楼上果位,又系度讲英文啦
作者: TIM    时间: 2002-11-9 15:30
都唔知距点解成日讲英语?
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-11-9 18:37
有D睇唔明。。。
作者: 开心^^到傻    时间: 2002-11-9 18:46
人地英文好 无办法啦!
作者: ^ō^爽浪仔☆    时间: 2002-11-10 14:18
好!!!!得闲去个间鬼屋探险~~~~~~有无人有兴趣同行??????
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-10 16:04
兴趣,有无胆量喔,你呀?
作者: TIM    时间: 2002-11-11 13:40
我都想去啊~~但就唔知去边者~~说啊~~
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 15:25
你地唔好话我同学啦。巨黎左美国成十年啦。而且巨用既系英文WINDOW好难打中文架。 而且巨都无学过打五笔。就算打中文都系十年前学既拼音。真系好难架。你地慢慢睇下。其实都可以从中学下英文者。。对于我黎讲。巨讲英文好过中文啦。。我可以从中学习。只不过我唔识用英文答返巨之嘛。。 你地真系要去果间屋度睇下??果度无人话巨系鬼屋。只系有一个人饿死左系里头。只系个心会恐怖D者。其实都无乜野既。。只系心里作用者。。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 15:26
标题: 猛鬼校园--- 一中。
以前听我条村D人讲。一中好猛。年年都因为一中既宿舍有鬼而搞到有学生傻左。我地条村都有个人系一中读。之后就傻左。据巨父母讲。巨晚上听到D桶不停甘响同郁。全宿舍得巨一个听到。之后就傻左无读。之后就越黎越痴。搞到无端端打条村既人。之后又入左澜石一排。再之后又出返黎。不过都系越痴越紧要。最后。巨父母不得已将巨锁系一间屋度。生生甘将巨饿死左。每逢我行过果间屋。我都会有一种心寒既感觉。因为呢个人我细个果阵仲同巨好熟。而家谂返起都有D心寒。
[此贴子已经被血霸天于2002-11-11 15:26:54编辑过]

作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 15:30
wassupyall你呢个名我真系唔识点读。又元音同辅音。混合得好离谱。呢个系你而家既英文名??我都未简到英文名吖。。帮下手啦。。帮我简个啦。WAS SUP YALL??三个音?? 其实我都唔信有鬼架。。我听好多人讲过鬼既故事。不过我听完都会反驳巨地。因为好多野都根本无可能。。
作者: 化骨    时间: 2002-11-11 16:46
照你甘讲,距父母米判杀人罪???哎,如果可以的话我想去你村果间屋度过一晚,但系叫我一个人,就~~~~~~~无可能!!有无人陪我???
作者: 血霸天    时间: 2002-11-18 00:19
其实呢样野系叫做人度毁灭。都算系人度啦。因为果个人傻左之后。已经试过几次系条村度打人。有一次仲将人打晕仲要将巨推去个坑渠度。如果唔系及时有人发现。被打者已经死左咯。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-19 12:45
唉,好惨呀,比人打~~仲甘核突,放去坑渠! 唉~~~~其实距傻,都好惨既,距自己傻左,都吾知自己做紧乜事,所以真系好惨既,比果D野吓傻自己,无得讲啦,当黑
作者: Faith    时间: 2002-11-24 02:15
距英文好吖嘛~无法啦~打英文又快过打中文喔!又可以晒下喔!几好咖@
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-24 12:29
无聊,系呢个版度,拉开晒话题,小心比人删贴~
作者: wassupyall    时间: 2002-11-24 12:36
晒太阳 好 吾 好 呀。。 但 系 晒太阳 会 有 CANCER O我 甘 中 意 晒, 你 晒 埋 我 份 啦

作者: 乾隆    时间: 2002-11-24 16:51
系咪吹水呀条村响边度来架,得闲一定要去睇下
作者: wassupyall    时间: 2002-11-25 00:52
恐怖 吾 恐怖呀 hahaha
作者: 小光    时间: 2002-12-17 08:35
我读小学果时记得响车站附近有D好旧嘅喔度(具体位置吾知点讲``不过而家仲识去)我有个朋友嘅朋友佢吾系阿爸定系边个又系好似讲果个人咁傻左俾人锁左响间屋企,我地果时一放学就同埋几个同学去睇果个人咖喇``

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1