心跳的回忆

标题: 等我都整返个——大家最喜欢边个国家? [打印本页]

作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-11-6 23:29
标题: 等我都整返个——大家最喜欢边个国家?
我会选希腊 Greece 因为我最钟意嘅城市雅典係希腊~~~~
作者: 血霸天    时间: 2002-11-7 14:07
我真系谂唔到我中意边个国家。。想话中意。不过谂真系又中意唔落。。个个国家都有巨优点同缺点。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 11:20
留返系自己国家吾好咩
作者: 学友    时间: 2002-11-9 14:13
我是中国人的后代 我要为中国的繁荣昌盛努力
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 14:20
我都系甘话,所以我选返中国喔~
作者: 風    时间: 2002-11-9 21:51
有一個魔鬼等待著他的天使,他原以為有了天使,從此不再孤獨,但後來,才明白,孤獨只不過系開始,緊接著既系無盡既牽挂,但他寧願傷痛一次,也不願日日夜夜的等待。他就這孤獨的街角,愛就在這永恒的失落,心就在這瞬間的破碎,風就在這默默的等待,從此消失。他不再希望,不再等待,就算錯過,或者他已經明白,懂得了放棄,選擇了离开,只系你并不知道,从此世上少了一个寂寞魔鬼,多了一个孤独天使。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-10 13:59
你想讲乜野吖。。唔明喔。
作者: 紫柯    时间: 2002-11-10 15:21
我都投左中国,我其实一直好中意澳洲,不过自从去左之后就觉得中国好啊!
作者: 小芝芝    时间: 2002-11-11 09:20
我同你一样感觉,身在加拿大,心在中国!
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 15:04
嗯。。同我就差小小。我身在曹营心在汉。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-18 00:25
吾 好 甘 啦.. 我 都 好 想 返 但是我份 工 又 沒 甘多 假期 。 。。唉。。。走 左 就 沒 啦 。依 o架 搵 工 好 難 o架
作者: 血霸天    时间: 2002-11-18 00:29
我都话甘话吖。。我而家想请一个月假。我老细都系度阿支阿左。我真系想踢炮唔捞啦。 不过又惊返黎稳唔到份有而家薪水既工。好头痛吖。。。唔知为左份工而缩短日子好。定系为左返去而转工好。。。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-19 02:01
good luck ! 血霸天
作者: 背心袋藏锋    时间: 2002-11-26 19:50
风~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 宁毋失去而快乐, 不愿等待而痛苦!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-4 14:20
嘻嘻我叛国我比较中意日本
作者: sims    时间: 2002-12-5 18:49
其实我中意新西兰阿,那里好静!如果比我选,我移民去新西兰!
作者: 小光    时间: 2002-12-16 07:23
日本靓女多啊~ 我要选日本`
作者: shasha    时间: 2002-12-17 11:52
妖。。。乜甘咖?边度有靓女就去咖??
作者: 小光    时间: 2002-12-17 12:04
系啊`~ 边度有靓女就去边度咯 靓女万岁`` 嘻嘻`
作者: jackywwx    时间: 2002-12-22 18:32
??
作者: 小光    时间: 2002-12-22 22:50
呃贴? 片你吖哪`~!!
作者: 功夫小子    时间: 2002-12-27 17:10
是咩
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 06:42
我都觉得中国点都比外国好..

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1