Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

男仔好难做

2万

新手上路

楼主
作为男仔,就好似男的读音nan同难系一样的。我就觉得好难了,好多人觉得男仔就要坚强,不羁。有时对女仔台肉紧就会令对方觉得没男仔气,觉得闷。我发觉女仔都系中意惊喜,中意浪漫,所以有一句话叫:男人不坏女人不爱。其实,只是坏男人能给女仔更多的惊奇罢了。锡距距就无紧张你,吾理距,距就嬲你,边有甘多男仔好似电影到甘完美,甘有个性。我学吾倒,亦吾想成为甘,我要做我自己,中吾中意随你。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

6万

新手上路

沙发
讲得吾错既,做返正真的自己,不让别人去改变自己~ 不过,两人之间要互相迁就~!这才能得到更好的关系
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

板凳
哈哈`~~~`讲得岩啊~~~~~~我都好同意你地噶说法~~~~~
[fly][B]嘻嘻~~我又来啦~~ 嘻嘻~~~~~睇来都有几个人识我啦~~~~~[/B][/fly]

14万

新手上路

地板
我自己亲身试过,我甘好一个男仔果个女仔都唔拣,偏拣咗一个花花公子。。。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

哈哈……某D人可能自大还是夸大左呢?嘻嘻……其实讲得真是好岩咖,喜欢一个人不是因为他而去改变自己的,如果去改变那已经不用是自己了,而是怕成他既附属品,做返自己吧,甘样已经好有性格了。
"迷恋一个人只要一分钟的时间,喜欢一个人只要一个小时的时间,爱上一个人只要一天的时间,可是……可是我要忘记你却要用一生的时间。"

14万

新手上路

太过自己,就会变成自我囖
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

男仔系好难做。。甘你眯做女仔咯。。。当你做左女仔你就知痛。 虽然我唔系女仔~````````
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

女仔都唔好做啦,唉,,总之人就难做啦
人系世界上最討厭既然動物

1万

新手上路

嘻。。做女仔难。。做男仔难。。不如。。。做人妖咯~~`````````
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

你本来就是啦。。。
人系世界上最討厭既然動物