Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 明知故犯

你对我做得太绝,令我心淡

9万

新手上路

以下是引用傲笑红尘在2003-4-17 1:05:14的发言: [quote]以下是引用小光在2003-4-17 0:10:37的发言: 我系和尚`不谈恋爱~!
淫僧??? [/quote] 系啊~吾俾磨~!! 你再吵信吾信我淫左你吖哪~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

男人你都岩?唔系呱~? 其实只要你爱自己就会发现有好多人都系爱你架~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

我冇勇气去面对问题。以家我同距有D小小问题。但系我吾敢正视。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

傻啦,如果唔正视问题既话,小问题都有可能做成大伤害架。。
来如流水逝如风,何处来兮何所终。 沧海茫茫挂帆去,天涯从此各西东。

9万

新手上路

以下是引用小芝芝在2003-4-17 12:05:36的发言: 男人你都岩?唔系呱~? 其实只要你爱自己就会发现有好多人都系爱你架~
因为我吾爱自己~!所以无人爱我~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

1万

新手上路

我出黎有乜用?/露面有用咩?你地有人信咩??无啊,无人信我上吾到,只有人信我做得好衰!所以算啦,你地钟意点就点啦 有人同我解释我点解上吾到,你地有人听咩??无啊! 你地根本无人明我既感受!!你话我吾重视你,甘点解我要岩岩冲完凉就即刻出黎! 我系行到门口稳你啊。个时未够十一点啊!但系我朋友同距男朋友吵架仲要系因一件小事而电话卡都话比番距男友啊!当时我可以放低吾理咩?/就算系你都吾可以啦。距死顶住甘陪我到左文化宫门口,我吾想见到距甘所以同左距返去就即刻跑出黎见你,你知嘛,个时甘夜我一个女仔响条街度,你知我有乜感觉吗?/ 你也知我个晚系着乜衫啊,我仲更加惊啊·!! 之后我点会走左去你听到左一半,但你未知另一半! 我知你一直都响度怪我。我也知你吾会原谅我啊! 所以我吾再强求啊!1!你认为我强求有用咩?? 如果我吾重视你我会返黎咩?/ 响我未返之前几日我就已经知我朋友吾会返黎啊。但我都坚持返黎见你!系你自己既安排令我好失望!!你知我个时既钱已经差吾多无啊,但我都情愿返黎见左你之后返番珠海再解决钱既问题!!但系呢D你完全吾知啊!你知既只系我见左你只系得两面,你认为我想咩? 我上星期六成日都拒绝跟我朋友返距乡下,谂住留响度陪你成日,但你个时响度做紧乜啊?? 你响度训紧觉啊,我发既信息你系几时至回我啊?? 你知我个日成日响度做乜吗??我个日醒左后就发信息比你,你无反应,最后我只系响图书馆过左成个下午,个时我想去见你时,我另一个朋友发信息比我叫我同距去食饭,我知你要返屋企食饭,所以我即发信息话你知我今晚至见你啊! 之后我同个朋友食完饭返7点几!之后同距行左半个钟既街就即返去冲凉。你知我星期五无去到新会,之后星期六个晚距地话今晚去,你知我点同我朋友讲吗。你吾知,你一D都吾知啊!你见到既全部都只系你自己既感受所知既野! 你知嘛,我星期五已经同我朋友讲我真系好惊我忘记吾到之前个个对你吾公平,仲话我真系好想对你一心一意啊,但你一早就知我忘记距好难啊,所以我已经好比心机啦!!呢D你知咩?/ 算啦,反正都无所谓罗,你钟意怨我就怨啦,反正我寻晚见到我一个朋友失恋我真系好心痛,好辛苦咖!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

9万

新手上路

哦~! 吾怪得之我上个星期六成个下午都见倒你上网啦~!

14万

新手上路

星期五晚你话去咗新会, 我成晚都担心你,结果我无训过,所以白日先训觉 但是你上日发手机信息俾我时,你话你星期六晚唔系去陪你朋友的。。。。。 而且我想留住你几分钟陪下我,但是你好绝情 裹嗰时候我已经好失望喇。。。。。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

唉 又系沟通既问题
http://www.928.cn

14万

新手上路

嗯嗯。。。 距根本都无俾过时间我同距溝通
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]