Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

講出左好多女仔既心聲吖

6万

新手上路

楼主
我中意扮猪!唔代表我真系猪!认为我系猪既,其实你先真系猪!有很多事我並不是不懂 得做,只是不想做就扮唔識。我「喊」,無論是否你的錯,你都一定要哄我。我都唔會每 秒鐘都掛住你,大家咁話。你唔使係有錢仔,但最好都有比較遠大的目標和理想,在未來 有成為一個有錢佬的可能。我知我唔係全世界最靚,但我希望你覺得我係,時不時要讚我 人靚歌甜樣靚身材正可愛溫柔同得意。所有大時大節紀念日同生日,你必須全部都記得。 我所有濕濕碎碎野都好想同你分享,雖然你未必會明,但希望你會扮聽。我 M 時係大哂, 可以大條道理發脾氣,你最好一個月忍我幾日就哂我。每日去任何地方時都要 CALL 話比 我知你位置及同邊個一齊,比我清楚哂你的行蹤。我發脾氣CUT你線,其實係想你即刻打 番電話來再哄我。我做錯野果陣教訓我唔緊要,最重要係之後會哄返我同錫返我。 我會好 介意你有一D有不良嗜好的「兄弟老友」,認為佢地一定會帶壞你。我鍾意你努力工作, 但都要盡量抽時間陪我。唔好成日問你約會去邊度好都話「是旦」,咁唔叫就哂我只係表 示你無心思。CHECK你電話的來電顯示是我的嗜好之一。你最好唔好有任何女性朋友、 紅顏知己或契姐契妹之類的物體。我希望你的女同事全部都是師奶呀嬸醜女或肥婆。我好有興趣去知道你同你舊女友的事,愈詳盡愈好。我有時都會掛住舊男朋友、以前暗戀過的男生、華dee梁朝偉。無論拍左拖幾耐,我都渴望你時不時比D驚喜我。我講過鍾意0既野,你唔使全部都送晒俾我。但起碼0係特別0既日子送其中一兩件俾我,俾我知道你有將我講過0既野放上心。 你要時不時對我講「我愛你」,否則我會假設你唔愛我。發脾氣時要即時哄番,唔好比時間我冷靜下,其實我完全唔需要時間冷靜。成日遲到,因為見你時想扮靚d而遲左出門口。我說有一首歌很動聽的時候,希望你會留意歌詞,因為其實我是想憑歌寄意。雖然已經有左你,但如果有人追我都會沾沾自喜。購物是女人的天性,請不要阻止或對我的購物行動有甚麼意見,最好間唔中資助下我。 我要讲既系甘多!不过唔知道你入佐脑又有几多!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

9万

新手上路

沙发
哇~我靠~! 甘样对我地D男仔好吾公平者~!!!!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

2万

新手上路

板凳
嗯~~~~~~我都咁认为,唔可以一竹干打沉一船人呗。
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

9万

新手上路

地板
系咯~! 仲有~里面有好多无理既要求~! “你最好唔好有任何女性朋友、红顏知己或契姐契妹之類的物體” 呢条~!根本就系干涉我地交朋友既权利~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

新手上路

人间惨剧.........
多少次迎著冷眼与嘲笑 从没有放弃过心中的理想 一刹那恍惚 若有所失的感觉 不知不觉已变淡 心里爱(谁明白我) my dream phone

6万

新手上路

哈哈.使吾使甘激动呀..你激动,证明你紧你女朋友者.
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

噢~~~ 你好几多要求嘅呗,睇嚟追妳都几高难度下呗。。 唔知你BF做唔做到以上要求呢?
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

6万

新手上路

OH......................NO............... 我要求好简单,只要锡我,紧我,对我真心,对我好.就OK啦. 我无主题讲得甘严重......

新手上路

讲得真夸张啊!~
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

14万

新手上路

我是一个标准的模范丈夫
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]