Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

如果你中意既人已经悟再中意你,你会点?????

7万

新手上路

米傻啦!!!!! 醒下啦!!! 抱一抱世界更美好!!!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

新手上路

唔傻都傻佐啦~~过佐去咖野就算啦~~我而咖一样会过得好好~~你地放心啦~~多谢~~

1万

新手上路

颖颖: 其实你都经历过呢D事,你应该系最明我咖!! 个种事吾系你话要忘记,就完全可以忘记啊。就算系你,依家你都会谂起啦! 何况系我,你明咖! 无论距点对你,你都会吾理后果甘去为距。同样你话我做既野距吾知,其实你做既野距都系吾知啊!!! 甘样点解你会吾明白我啊!!!! 其实我真系好想有一个完全明白我既人!! 但到现今为只,都只系得有一个F接近明白我者,但系距同样吾会系完全明白我既一个。我响呢边认既大佬话我思想复杂。我认啊。因为有好多你地未谂过既野我都已谂晒啦。或者系我太灰啦!!!所以根本就无人明啊! 可能你地明既只系个种感觉,但实质你地同样吾明! 我癫左啦!! 我都吾知自己讲紧乜。我依家已经语无次啦!!!! 不过我谂你会明我想讲既系乜啊!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

新手上路

甘啊 你咩好运咯 甘就同距发展咯蠢!!!!
︷. ﹎ 爲了妳.﹎我會改變成﹎﹎ 一個新._______的自己

新手上路

甘啊你咩追距返梨咯
︷. ﹎ 爲了妳.﹎我會改變成﹎﹎ 一個新._______的自己

新手上路

甘你咩吾好中意距咯 中意第二个

新手上路

给他自由。。。。 我们可以大声唱歌。。。 “拜拜了,拜拜了,有关过去我们怀念。。 拜拜了,拜拜了,关于爱情我乃年轻。。。。。。”
风停了,云知道,爱走了,心自然明了。。。。。

3万

新手上路

做番自己应该做既野 至於系咩野,当事人要问番自己了。。。
http://www.928.cn

7万

新手上路

有理想嘅人系吾会望过去的!!!!!!!!!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

1万

新手上路

听过陈慧琳既《最佳位置》既人就知我既选择啊!!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]