Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

如果你中意既人已经悟再中意你,你会点?????

新手上路

买打馒头逼佢食```食完可以走`````食唔完杀佢全家````

3万

新手上路

以下是引用依然在2003-3-20 18:09:04的发言: [quote]以下是引用风起云涌在2003-3-19 22:11:35的发言: 你留得距个人,留唔到距个心,有乜用!既然如此,只有放弃~~如果真系爱距,就祝福距!
如果距比人溝左,甘你又唔系甘想的啦! [/quote]我會選擇逃避~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

新手上路

其实有时D野唔系我咖责任~都唔系其他人咖责任~两年前拒为佐我同拒同佐拒三年咖女朋友分手~今时今日拒都唔知为佐D乜野同我分手~其实有时D野我如佐咖啦~拒可以为佐我同拒三年咖女朋友分手~都可以为佐第二个女人同我分手咖咋~系呢两年入边我无微不至甘照顾拒~但系拒都系唔要我~或者真系有缘无份啦~我讲过我从黎都无人地甘好彩咖~无人地甘好命~我D朋友个个都唔系我身边~有乜事又唔系要我自己一个人去捱~去受~又有几个人明白我啉乜呀~又有几多个人可以睇会到我咖感受呀~我伤得好深~我真系怕有一日我唔会再企得返起身~唉~我生日个日我D朋友问我想要D乜野礼物~我同拒地讲~我要咖野唔多~但系无人可以俾到我咖~我只系希望我生日个日拒会出现~拒会返黎陪我过~但系拒始终都系无返到黎~个晚虽然好多人返黎陪我过~~但系我最终都系喊佐~我觉得我好唔抵呀~我为拒做佐甘多野~我只系希望我生日拒会返黎陪我过咋~都唔系好过份呀~点解呀~~点解D男人会做到甘绝呀~~唉~~

3万

新手上路

以下是引用猪仔颖在2003-3-25 15:32:06的发言: 其实有时D野唔系我咖责任~都唔系其他人咖责任~两年前拒为佐我同拒同佐拒三年咖女朋友分手~今时今日拒都唔知为佐D乜野同我分手~其实有时D野我如佐咖啦~拒可以为佐我同拒三年咖女朋友分手~都可以为佐第二个女人同我分手咖咋~系呢两年入边我无微不至甘照顾拒~但系拒都系唔要我~或者真系有缘无份啦~我讲过我从黎都无人地甘好彩咖~无人地甘好命~我D朋友个个都唔系我身边~有乜事又唔系要我自己一个人去捱~去受~又有几个人明白我啉乜呀~又有几多个人可以睇会到我咖感受呀~我伤得好深~我真系怕有一日我唔会再企得返起身~唉~我生日个日我D朋友问我想要D乜野礼物~我同拒地讲~我要咖野唔多~但系无人可以俾到我咖~我只系希望我生日个日拒会出现~拒会返黎陪我过~但系拒始终都系无返到黎~个晚虽然好多人返黎陪我过~~但系我最终都系喊佐~我觉得我好唔抵呀~我为拒做佐甘多野~我只系希望我生日拒会返黎陪我过咋~都唔系好过份呀~点解呀~~点解D男人会做到甘绝呀~~唉~~
你又唔好讲得咁灰,即然尼个麻甩佬咁嘅事都做得出,你仲要嚟做乜呙!你都识讲啦,拒为咗同你,可以将三年嘅女友都飞得,你同拒都只系两年咋,尼程麻甩佬,你仲爱嚟做乜呙!拒唔要你,系拒唔识宝,你要好好咁生活,你要活得比拒好,你要证明俾拒睇,拒唔拣你,系拒嘅损失,你要证明俾全世界嘅人知,你系最好嘅!!!! 嗱嗱,你要我俾嘅意见就系咁咋!! 其实以上嘅说话,我都已经好似同你讲过啦,你仲系咁样嘅!唉~~~~~~ 贫僧帮你唔到罗!
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn

新手上路

我唔敢讲话我自己最好~但系我敢讲我对拒系最好咖~我为佐拒可以放弃全部咖野~我系一个好要面咖人~我为佐拒我可以连我咖面子都唔要~~拒仲想我点~我真系放唔低拒呀~~个日我睇返拒同我影个D相~我就啉起一首歌~~最熟悉的陌生人~~~

新手上路

我会更加学会保护自己。。。。。。。。。。。。。 爱得反面系恨。。。。。 但问下自己。。你要事恨距。。。你自己都会痛苦啊。。。。
[color=#0000FF]我剪左头发啦。。。好可惜。。心意已决。。。[/color]

2万

新手上路

很多东西不必说。自然而然就变成应该变成的样子了。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

既然果个人都唔爱自己罗,何需最为距执着而执着呢??
天鹅湖边鸟绝无, 良无一点又人配, 又受气时友来换, 您若无心先自飞。 [FLY]http://www.xicn.net/pic/2003-02-0/107092_7.jpg[/FLY]

新手上路

我自己有时啉下~我真系从黎都无憎过拒~~

3万

新手上路

以下是引用猪仔颖在2003-3-25 23:04:35的发言: 我自己有时啉下~我真系从黎都无憎过拒~~
憎一个人,比起爱一个人更辛苦! 放下爱与恨,施主,落发罢啦! 世上凡尘实在是太糟糕了~~~
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn