Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小灵儿

凡在『恋爱无限』发贴前都要进来看看!

1万

新手上路

早应该甘样做了。D人离题真系好讨厌。

新手上路

但好难吾离题咖~~! 只要离得吾算离谱,我看就算了吧~!
有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。 有一种地方叫做远方,那是也许你到不了, 但可以用目光去触摸的地方。 有一种东西叫做理想,那是也许你最后做不到, 但可以一直努力而无怨无悔的东西。 有一种行动叫奋斗,那是一种肯定很累, 但却是一生都应该去体验的行动。 有一种感觉叫深刻 只有去体会而不能去叙说 有一种感觉叫无奈,但只要我们积极奋斗 他一定会在我们面前消失!

新手上路

系阿,我捻甘样既要求有D苛刻啰,唔知D人能唔能够坚持到遮。。。
如果你无时间谈情,请跟我去露营。^&^

14万

新手上路

一个贴讲死一样野好闷喈...讲下其他既野都几好啊
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

唔好太过离谱就算啦。。我地做版主既。。只眼开只眼闭既姐~````````
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

新手上路

我同意楼上的~!
有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。 有一种地方叫做远方,那是也许你到不了, 但可以用目光去触摸的地方。 有一种东西叫做理想,那是也许你最后做不到, 但可以一直努力而无怨无悔的东西。 有一种行动叫奋斗,那是一种肯定很累, 但却是一生都应该去体验的行动。 有一种感觉叫深刻 只有去体会而不能去叙说 有一种感觉叫无奈,但只要我们积极奋斗 他一定会在我们面前消失!

新手上路

叼你呀!没野睇!

新手上路

哎!!!
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

2万

新手上路

警告:陈健华如果你响我个BBS度再发啲咁嘅贴,我就封名处理!! 我已经系先礼后兵,唔好话我唔通知你,我已经不止一次见到上面的情况!
[此贴子已经被小灵儿于2002-10-30 23:07:05编辑过]
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

14万

新手上路

咁恶??咁人地真系唔知讲乜好吖嘛
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]