Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

乜野系“I LOVE YOU”

3万

新手上路

楼主
“I”-Inject  ----投入 “L”-Loyal   ----忠诚 “O”-Observant ----用心 “V”-Valiant   ----勇敢 “E”-Enjoyment ----喜悦 “Y”-Yes    ----愿意 “O”-Obligation   ----责任 “U”-Unison   ----和谐   所以爱,就是投入、忠诚、用心、勇敢、喜悦、愿意、责任,还有和谐 想一想,你能做到这些吗?你有资格去谈爱吗?
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

沙发
因为我系哎!所以就用腊!!你唔好郁就系咁解
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

2万

新手上路

板凳
系好喔,我可能吾够投入。但系我觉得好怪,点解吾中意仲要去坚持。我依然等距飞我。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

6万

新手上路

地板
比人飞的感觉,咪好伤? 唉~~!~~~果三个字,点解甘容易讲,但好难做得到喔~~系咪真心呢~~~系咪哄人开心的句子呢~~~~~~~~系咪骗人的东西呢~~~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

吾会啊。对无住人地的感觉仲伤啊。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

14万

新手上路

好多人口轻轻甘讲出来.. 其实讲呢几嗰字后面要负好大既责任.. 我无同人讲过 也都无人对我讲过 不过我好想有人会对我讲呢几嗰字
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

中意米中医咯!!!使唔使讲得甘深奥啊!!!!!
因为陌生,所以勇敢,因为距离,所以美丽。 ┏━━┓我   ●╭○╮  我┏━━┓ ┃天长┃想°☆ /█∨█\ ☆ 爱┃曾经┃ ┃地久┃你   ∏ ∏   你┃拥有┃ ┗━━┛  ·☆爱你一生☆· ┗━━┛ 只要有音乐就唔会有世界末日!!!! ----Beyond

新手上路

我知呢三个字嘅意思, 所以我不嬲都系讲我钟意, 唔讲果三个字, 因为我唔知系咪真系做得到, 我唔想呃人~!~
。。。。。。。。。。。。。。。

3万

新手上路

I LOVE YOU中文我爱你,日文愛ろして
人系世界上最討厭既然動物

3万

新手上路

我学埋韩文啊,不过吾知点打,嘻嘻
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]