心跳的回忆

标题: 已家鹤山多靓女吗? [打印本页]

作者: 乾隆    时间: 2002-10-29 13:02
标题: 已家鹤山多靓女吗?
唉,已家鹤山靓女越来越少,...猪扒一大堆
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-29 14:37
雖然我唔系靚女,不過你講呢句說話得罪好多人窩。。。。。。。。
作者: 浩歌    时间: 2002-10-29 16:57
其实靓唔靓,无一个既定的角度去欣赏既。。 我认为一个城市越大、越发达,靓女就越多!! 诸如香港小姐竞选、美在花城广告新星等等。。。 如果鹤山都选美,我捻都可以选出D靓女出黎!!
作者: 蔷薇    时间: 2002-10-29 16:58
甘讲野咖, 形容猪扒~
作者: 蔷薇    时间: 2002-10-29 17:01
版主即是版主, 讲野都是头头是道~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-29 17:14
我觉得美在花城个D靓女不知靓过个D香港小姐几多吖。。。。。素质又高。。。。。。
作者: 浩歌    时间: 2002-10-29 17:50
沙坪都有喇。。
作者: 阿峰    时间: 2002-10-29 18:52
耿系啦,我最清楚啦.详情请亲自问我.
作者: 浩歌    时间: 2002-10-29 19:08
经你手统计既不计其数!!犀利阿!!!嘻嘻。。。。
作者: 阿峰    时间: 2002-10-29 20:00
见得多吖嘛,个D叫外在美.内外统一既我就唔清楚咯,但系我发觉有D真系好鬼!@@#$%^^甘,接触过之后人品脾气更加难令人接受.个样已经麻麻架啦,如果内在既东西唔补救吓就真系....唉~~ 1,外表好鬼靓,但笑里藏刀. 2,外表好鬼丑,但人品脾气好啵. 3,外表好鬼丑,而且笑里藏刀. 之所以无"外表好鬼靓,而且人品好脾气好"呢个选项系因为呢类女仔系唔存在既. 各位兄弟,你地点睇.
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-10-29 21:07
吾好得罪女人啊~!如果吾是。。。你会死得好惨~~!
作者: 彬少    时间: 2002-10-29 21:18
俗语讲得好:情人眼里出西施! 一个大家认为吾靓的人,在爱她的人眼里,她永远是最可爱、最美丽的一个! 所以靓女系无一个严格的定义架! 就我个人观点,鹤山甚至沙坪都有靓女,但大都名花有主了! 本人手机的一条短信息几好笑的:(相信很多人都已看过,但说出来供大家共同参考下啦) 自古网上无娇娘, 残花败柳一行行; 偶见几对野鸳鸯, 也是野鸡配色狼!!!
作者: 浩歌    时间: 2002-10-29 22:56
to 阿峰: 我就唔认同啵!系我D朋友中我知道有个女仔我就认为系个样又靓, 接触落原来都好好人品既女仔存在阿!! 你既选项应该加多一个阿。。只不过可能呢个选项比较少之嘛
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-29 23:38
唔知浩歌讲个几个朋友有无我份呢?? 其实点有得讲好靓者。。。。。。顺眼咪得罗。。。。不差也不靓甘就够。。。。。女朋友最紧要大方得睇心地好,老婆最紧要贤惠顾家。。。稳个成日扮得靓一靓既咪攒自己养得辛苦。。。。。而且“危险”率又高。。。。 你地话系咪喇。。。。。。。
作者: 浩歌    时间: 2002-10-29 23:54
甘靓既野始终会令人赏心悦目咖嘛。即使唔可以拥有,都可以欣赏一番遮! 系人都中意同追求美好既事物咖喇!
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-30 00:03
TO浩歌:你讲紧我呀。。呵呵,唔好咁客气。。。。(讲笑) 美在花城个啲。。。。。。。出述架。。。。你冇睇报纸咩?
[此贴子已经被小灵儿于2002-10-30 0:03:37编辑过]

作者: 浩歌    时间: 2002-10-30 00:04
靓都有得出术咩???群众既眼光系雪亮咖嘛! 即使冠军唔系最靓果个,但真正靓既佳丽会留系人们既心目中!!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-30 00:14
嗯嗯。。。。。。我唔系话距地边个罗奖。。。我系话整体素质都唔错。。。。。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-30 00:30
我就觉得麻麻嗜,报纸讲佢地个啲“演技”一流,你针下我我针下你咁嘅。。。 我讲的不是个样麻麻地,是个心!!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-30 00:35
个心个D你估甘易睇得清既咩。。。。。。。 我觉得好多野经传媒手之后都会变得“多姿多彩”
作者: 浩歌    时间: 2002-10-30 00:42
下吓,两位好似好有心得甘啵!!
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-30 00:50
不过睇个啲报纸讲佢地个啲丑闻。。又真系几过隐。。。。
作者: 浩歌    时间: 2002-10-30 01:10
离题喇,靓女!!!嘻嘻
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-30 08:55
人人都会有不想告人既野架啦。。。。。。被传媒宣染成丑闻真系惨。。。。。。 边有离题者都系讲野靓女之嘛。。。。。。 鹤山无靓女唔通靓仔又会多咩???
作者: 蔷薇    时间: 2002-10-30 09:12
靓唔靓好难定义既~ 各人各眼光 根本就是一个无结果的问题
作者: 浩歌    时间: 2002-10-30 10:48
无话要稳个绝对答案遮。 所以先要调查啰。稳个百分比,肯定会有个最靓既结果出黎喇!
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-30 12:48
点解你要针下我我要针下你甘呢
作者: 疾风    时间: 2002-10-30 13:09
我想睇靓女。
作者: 乾隆    时间: 2002-10-30 17:00
有你就介绍比我识啦,吾好系度得比口讲先得伽
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-10-30 18:26
但D靓女吾多想认识你~!
作者: 阿峰    时间: 2002-10-30 18:57
靓女嘛,浩歌讲得都几中肯既,系我偏激佐者.不过讲真吖,就算系有又靓又好人既女仔,等距地到佐我地D甘既年纪都比人纵坏晒咯,你地话系咪?
作者: 疾风    时间: 2002-10-30 19:19
一个就够啦。
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-30 23:05
不过应该不是个个女仔都钟意比人纵呱。。。。。。因为我不喜欢比人纵,也许我不是靓女的原因吧。。。 你知吗,有好多人分手都系因为对方太迁就太纵容所以觉得喘不过气来而分手的。。。
作者: 浩歌    时间: 2002-10-31 02:14
to阿峰:靓女通常都系万千宠爱在一身咖喇。。。系人都会坏啦。。问你点挡!!嘻嘻
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-31 13:25
见到靓女就一味去宠爱~~~你地有无搞错啊~~无女死得咩
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-10-31 18:13
男人何患无妻~!
作者: 浩歌    时间: 2002-11-1 00:09
to小宝宝:   你有女梗系甘话啦。。试下你而家仲未有包保你系度高唱“人不风流旺少年”吖!
作者: 明知故犯    时间: 2002-11-1 07:42
好彩而家既学校收番晒啲怪物返去返学咋。。。。。如果好似放暑假果排甘?呵呵。。恐龙一大堆通街走
作者: 蔷薇    时间: 2002-11-1 09:08
怪物????甘你可以唔出街咖
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-11-1 09:10
我话应该距都少出街先系。。。。。。。。事关都系“怪物之列”(讲笑)
[此贴子已经被精灵比目鱼于2002-11-1 9:10:31编辑过]

作者: 小宝宝    时间: 2002-11-1 13:06
TO:浩歌,甘你就错了~~你第一日识我啊~~系度高唱“人不风流旺少年” 我相信缘分既
作者: 浩歌    时间: 2002-11-1 19:12
哦!岩!!“专一”系我地既美德!!
作者: 雪静    时间: 2002-11-2 01:18
呵呵!~!~!~ 我欣赏专一既人~!~!~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-11-2 09:52
通常专一个D人响爱情路上受伤的机会是最大的。。。。我也是个专一的人,但我不是哪仲为乜死为乜忙的人,如果对方已经不爱我,我绝对不会为他伤心半点,因为他不值得我付出哪么多。。。所以,爱情嘛,就是上帝创造出来点缀人的生命,懂得操作,就会乘风破浪;不懂得嘛,就会触礁。。。。
作者: 承认失败    时间: 2002-11-2 11:39
多啊,不过全部有条仔架,如果你吾系超级靓仔,睇你都沟吾到架啦 无女使死咩,男人
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 19:50
男人何患无妻~!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 19:56
現代的所謂靓女,其實是可以通過人工的修飾出來的,真正的美其實是個heart!!!
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 19:58
几呱~!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 20:02
什麼叫"几呱"?
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 20:09
几多咯`!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 21:38
?????????????????
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 22:40
你打甘多问号做咩?
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 22:59
不明你說什麼!
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 23:04
吾是呱`!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 23:05
是啊,不明就問!
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 23:06
你睇翻前面啦~
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 23:15
都是不明!!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-2 23:18
晕,甘都吾明~~~
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 23:19
算啦~!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-2 23:21
close這個問題!
作者: 绝望生鱼片    时间: 2002-11-2 23:22
就CLOSE吧~!
作者: 明知故犯    时间: 2002-11-3 02:00
你呢个问题就系一个好大既问题
作者: 浩歌    时间: 2002-11-3 10:27
米住,唔好甘快CLOSE住!!讲紧靓女嘛,呢个话题几好啊。 TO 小蚂蚁:你讲得无错,靓女系靓系心入边的!
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-11-3 12:55
這個問題昨晚就已close了,你還說啊?太out了吧?
作者: 明知故犯    时间: 2002-11-4 02:35
只要话题还有得讲就唔会UOT嘞

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1