心跳的回忆

标题: 求救~~~~ [打印本页]

作者: 忘不了    时间: 2004-6-18 22:01
标题: 求救~~~~
我喜欢左一个女仔!但系我同距系两个世界既人黎!而且距都有男朋友!我真系好钟意距,或者都算系一见钟情吧!!!我现在应该怎样做呢???????
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-19 08:14
无破坏别人幸福 如果你爱距就让距同距中意的人一齐啦
作者: 醉雪楓葉    时间: 2004-6-19 08:59
我想他談不上愛,僅僅是喜歡
作者: 忘不了    时间: 2004-6-19 11:51
但系距都唔清楚钟意边个!
作者: 貂狸狮狒    时间: 2004-6-19 11:55
如果系咁样。我支持你用抗竿定理----------------撬!!!!
作者: 忘不了    时间: 2004-6-19 12:50
即系点呀? 而家感觉好无耐!
作者: 忘不了    时间: 2004-6-19 12:57
但是又感觉她好像对我都有感觉,但系我真的不知道怎样做喔!好耐!
作者: 8246    时间: 2004-6-19 15:42
我比信心你~~~~~上马!!! 一日未结婚一日都有机会啊~~~~~~~~ 费是第日后悔啊~~~~~ 吾得先算啦!况且都未试过又点知吾得啊!!1 信我~~~~~~~~~
作者: 忘不了    时间: 2004-6-19 23:20
你讲既都岩既,之不过我同距都系玩过三晚!未有甘大信息去做呀!等大家了解下对方先啦!!怕怕~~~
作者: 谷行云    时间: 2004-6-21 15:43
为什么说是两个世界的人?
作者: Harry    时间: 2004-6-23 00:32
唔知点讲好!一言难尽!
作者: 阿net    时间: 2004-6-23 01:53
既然系一言难尽,甘就用十言、一百言。。。等大家知道好比意见你。我都系觉得,你认为点做先唔会后悔,就点做最适合。
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:46
上马罗!!!哈!不过唔知点行第一步呢!
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:51
等我呢个女既黎发表下啦.........女仔既心态当然吾知点拣啦....可以满足一下自己既虚荣心先嘛...果个男既,就你谂你喽,反正你上,距一样会受,但就吾会甘快同果个分手.哈哈....等喽~~~大家等时间决定喽~
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:54
但系距呢几晚都叫朋友叫我打电话俾距!唉,好无耐,我真系唔知点做好!关心的说话经常讲!
作者: Harry    时间: 2004-6-25 01:21
/
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 01:42
如果距都有经常比电话你就表示你有机会啦
作者: Harry    时间: 2004-6-25 06:02
甘层唔知,但系有时我唔打电话俾距,距都打电话俾我同我倾计!不过就唔知讲乜野,觉得好似超乎朋友果种关系甘!我都唔知点既!
作者: jos    时间: 2004-6-28 11:15
甘应该恭喜你瓜???
作者: Harry    时间: 2004-6-28 13:56
之但系~~~~~~~~距一时时既!唔知点算好呀!
作者: 尤加利    时间: 2004-6-28 14:04
放棄,學會一樣野,如果想有一個更堅決的心態,去找一些自己不喜歡佢做的事來告戒自己,發掘多點,你自然會有所選擇的了,然後你會將愛變成恨。。。
作者: Harry    时间: 2004-6-28 14:05
甘样?真系得?
作者: 尤加利    时间: 2004-6-28 14:20
我就得羅,唔知你地啦,我見到自己鐘意既人做一D我唔鐘意的行為,開頭會講下羅,但如果都系冇結果既,甘咪放棄羅,不過想改變一個人根本就冇可能既,因為人的本性始終唔會變,今日得,聽日得,後日可能連你叫什麼都會忘記了。。。 所以如果你想放棄的話,去睇多點可以令你討厭佢的惡行,雖然過程可能另人痛苦,但總比唔三唔四好!
作者: Harry    时间: 2004-6-28 15:21
嗯!!!!!!甘样点先做才好呢?我睇唔明你既野!
作者: 尤加利    时间: 2004-6-29 10:01
見多一點她的負面羅,讓自己放棄!
作者: Harry    时间: 2004-7-4 22:53
而家唔使罗,我得左到最重要果样野!
作者: japer    时间: 2004-9-12 21:24
你去死啦· 人地好地地,你讲得好听是单相思,讲不吾好听,自私!无脑!!!更是…………上面·····
作者: japer    时间: 2004-9-12 21:27
爬虫
你还叫人上。你吾叫人上下你女朋友。 有机会的,叫他同人做朋友关系还有机。讲什么上???叼···
作者: 17    时间: 2004-9-17 23:08
唉。 现在我也是,有一个还是同我一个公司差不多天天都一起上班。 她有男朋友,但我们也有一点点感觉。 听她朋友说,不知如何选择!
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2004-9-26 12:50
哎~~~~~恋爱系自由,中意就要去争取.现在系21世纪~~~~~~
作者: 17    时间: 2004-10-6 15:57
嗯。。 SO 我宜家都争取到我想要嘅嘢喇。 自己觉得岩嘅就去做,不要去计较什么。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1