心跳的回忆

标题: 省城既香港街起边来啊?? [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-5-21 22:54
标题: 省城既香港街起边来啊??
有无人知道广州既“香港街”起边来啊?/ 听讲果度全部系卖香港货,好鬼正架!乜都有得卖, 价钱仲唔贵添,。最衰唔知起边来,! 行果度好过去香港行街!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-22 00:50
我无知,所以无知道
作者: Jimmy    时间: 2004-5-22 01:29
应该系CEPN带来的商机........... 不过系边真系未听过.............
作者: Vodka    时间: 2004-5-22 08:59
在哪裡???我也想知!
作者: MK    时间: 2004-5-22 10:29
香港城就听过系北京路果头..应该系北京路头...听闻D野都几贵下个播.....
作者: kiko    时间: 2004-5-22 11:01
哦,?? 你去过??? 北京路边头啊?
作者: devil-f    时间: 2004-5-22 14:21
过HK买个够拉......又吾使签证......
作者: MK    时间: 2004-5-22 14:54
行就好多时行过不过未去过。。。应该系果个位。。系北京路头..即系新大新对面果座楼啦..抬高头望下应该会有个香港城既LOGO系到....天河都应该有到地方又系类似既.香港城香港街之类.不过就唔知系边...睇边个系天河玩下问下距罗
作者: XMQ61113GF    时间: 2004-5-23 09:05
以下是引用kiko在2004-5-21 22:54:00的发言:
有无人知道广州既“香港街”起边来啊?/ 听讲果度全部系卖香港货,好鬼正架!乜都有得卖, 价钱仲唔贵添,。最衰唔知起边来,! 行果度好过去香港行街!!!
仓边路个头入去北京路就系啦!!!

作者: 明知故犯    时间: 2004-5-23 09:20
唔系香港街~~ 其实系那个香港商场系嘛??????
作者: kiko    时间: 2004-5-24 08:24
以下是引用明知故犯在2004-5-23 9:20:00的发言:
唔系香港街~~ 其实系那个香港商场系嘛??????

你又知???????
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-24 10:25
呢个世界上其实还有“电视”呢种新发明咖!~~ 真好彩我屋企都有部,我睇电视知道囖。。。。 你真是当我低B???
作者: kiko    时间: 2004-5-24 10:29
无当你系低B。 因为早知你系真正的低B!!! 又使乜当呢?
作者: jos    时间: 2004-5-24 11:17
香港城??稳日得闲我我走去望望先得....嘻嘻...I'D LOVE TO SHOPPINT
作者: kiko    时间: 2004-5-24 11:30
揾埋我去啦~~~~
作者: Harry    时间: 2004-5-24 11:36
唔知講咩野,而家香港貨大部份都系大陸既!如果想買好野,不如買牌子貨仲好啦!
作者: MK    时间: 2004-5-24 14:30
咁就要去友谊同丽柏啦...
作者: carmen    时间: 2004-5-24 18:44
北京路......比较贵......
作者: Harry    时间: 2004-5-25 01:28
貴野好呀!
作者: 非也    时间: 2004-5-25 01:49
好鬼细间架咋,而且我觉得D野都唔系好好者,卖就鬼死甘贵。。。 都无咩牌子系广州无既。。。。
作者: Harry    时间: 2004-5-25 10:08
多啦!!!!香港有既野廣州就無,廣州有既香港都有!
作者: kiko    时间: 2004-5-25 12:35
鬼唔知呀~~~~~~~~多余讲!!!
作者: 非也    时间: 2004-5-26 00:57
以下是引用Harry在2004-5-25 10:08:00的发言:
多啦!!!!香港有既野廣州就無,廣州有既香港都有!

我讲既系个间香港城啊。。。。入面卖D野都唔系好特别,广州好多地方都有既。。。。 而且距地卖D野又贵。。。。 今日先去过。。。都仲系甘鬼少野。。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-5-26 17:33
哦.我知系边啦...系北京路,,,,,,跟住会响六月低左右再多几........ 系上下九..同埋康乜野区咁样!
作者: Harry    时间: 2004-5-26 22:20
省城!
作者: jos    时间: 2004-5-27 15:04
甘我吾去喽~~既然又贵又无野买既.
作者: 17    时间: 2004-5-27 18:31
正式既。。 只系去玩唔买野。。
作者: Harry    时间: 2004-5-27 22:58
咔!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1