心跳的回忆

标题: Levis新款男式格仔短袖系列 [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-5-19 05:56
标题: Levis新款男式格仔短袖系列
[attach]1885[/attach]
[attach]1886[/attach]
[attach]1887[/attach]
[attach]1888[/attach]
[attach]1889[/attach]

作者: Jimmy    时间: 2004-5-19 12:30
第四件啱我......... 唔错...........
作者: kiko    时间: 2004-5-19 16:05
叫明仔送件比你罗!
作者: Jimmy    时间: 2004-5-19 18:24
不如你送...........你系我契姐嘛...
作者: kiko    时间: 2004-5-19 23:20
好了!你收啦 按此在新窗口浏览图片
作者: kiko    时间: 2004-5-19 23:21
收左未啊??钟唔钟意啊?多谢我啦!
作者: Jimmy    时间: 2004-5-20 01:08
货不对版..........我唔收.... 我要嘅系第四件啊!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 01:44
以下是引用明知故犯在2004-5-19 5:56:00的发言:

[attach]1905[/attach]

[attach]1906[/attach]

契姐~~~~~~ 我都几中意呢两件咖~~~ 你知我份人工啦... 的确唔够钱买衫呀... 你送一件俾我得啦~~
作者: Jimmy    时间: 2004-5-20 01:51
哈哈...你又要?!?!
作者: kiko    时间: 2004-5-20 10:17
冒版货就买得起!要唔要啊? 唔要就悭番!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 10:51
照杀。。。。 好过我光脱脱无得着。。。。 几时送货过来??
作者: kiko    时间: 2004-5-20 11:24
哈哈哈…………………… 你几时做左光毛鸡架? 未见过啊!等我见到你光脱脱果阵。即时送货过来!
作者: jos    时间: 2004-5-20 14:19

作者: jos    时间: 2004-5-20 14:20
我贴到图啦...哈哈.....我中意呢件呀.....女既着另有韵味的.
作者: carmen    时间: 2004-5-20 15:51
我要第2件,几钱嘎?
作者: kiko    时间: 2004-5-20 23:39
细佬,查实起边度买到架?
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-21 06:20
我记得旧年去GZ时见过系有呢间专门店嘅 不过边条路就无记得啦
作者: kiko    时间: 2004-5-21 08:01
呵呵~即系有心无力,唔知边度有得卖,唔使送罗!悭番!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-21 08:05
你就想........... 摆街边的衫你都要买件俾我呀~~~ 悭番????你想得美~~
作者: devil-f    时间: 2004-5-21 10:49
the style of Levis never change.....but i dont like ti
作者: kiko    时间: 2004-5-21 11:14
街边无甘既款式~ 货不对版!买岩件差既, 着出来唔好睇唔紧要,话我送既,盏影衰我形象啊!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1