心跳的回忆

标题: 『5.10』大方D各位,唔好发回复可见贴啦 [打印本页]

作者: 阿Sam    时间: 2003-5-10 13:01
标题: 『5.10』大方D各位,唔好发回复可见贴啦
既然有好嘢要同大家分享,何必发回复可见贴黎增加流量呢?
作者: RachelLee    时间: 2003-5-10 13:29
呢D吾系孤寒啊 系因为我想知道有几多人appreciate我pose出离既野嘛 无人回复一句就好似人地离问你罗野,罗完就走多谢都无声甘 觉得自己放吾放D野出离D人都无咩所谓甘
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-5-10 15:05
中意发乜类型既贴系我地贴主既自由!! 我地有无触犯论坛既准测,你理得我地发乜类型既贴唔姐!? 你自己唔使回复系你既事,几时轮到你嚟理会我地既发贴类型啊!? 除非你尼个 版主 话禁止发回复贴咯! 甘我地咪唔发贴咯!! 嚟你个版度发贴都甘多意见!! 真系发贴都发得唔过瘾啊!! 我地发回复贴都系想知道自己既主题得到几多人既主意姐!! 甘样都被人称为“唔大方”!? 真系整兴人啊!! 过分!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 开心到傻    时间: 2003-5-10 15:49
好 讲得好!! 你个甘既版主!!! 吾做都罢!!!!!! 你无资格!!! 我希望你即刻GET OUR!!!! 吾GET都得~! 不过 我见到你 一定会侄你!
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-5-10 16:10
开心到傻,做人应该讲道理!! 人地系讲得唔岩既先好给他同大家指出其错误!! 讲野同做事前都要先考虑下!! 岩就岩,唔岩就唔岩!! 吾好岩都话到唔岩啊!! 甘样人地吾会信服你架!!
作者: 开心到傻    时间: 2003-5-10 23:06
你又话吾服啊SAM既?。。。。。
作者: 明年今日    时间: 2003-5-10 23:20
以前我发的贴全是回复可见贴。 但,现在我发觉,来的人很多,但这里的注册程序太麻烦了。 这就造成了赶客的现象。 因此我在前断时间很灰心。 门是打开的,要来的赶不走,要走的留不住!!
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-5-10 23:34
以下是引用开心到傻在2003-5-10 23:06:36的发言: 你又话吾服啊SAM既?。。。。。
我唔服巨所讲既野姐!! 系错就要指出!! 吾系错与对都去批评啊!!
作者: 小光    时间: 2003-5-11 00:02
我都同意~ 我觉得人地钟意发咩贴就吾应该阻止人~~反正只要距地发既贴吾系色情同埋咩既就得啦何必限制人地甘多呢~~甘多限制即系等于赶人走咖咋~ 而家个BBS已经无咩人咖喇再赶人走就等执都得咯~!
作者: RachelLee    时间: 2003-5-11 01:43
我都就快被赶走了
作者: 小光    时间: 2003-5-11 02:04
边个敢赶你走?
作者: RachelLee    时间: 2003-5-11 02:28
有啊。。。大有人在啊 不过我吾讲系边个住
作者: [^_^]He~he    时间: 2003-5-11 04:37
我可吾可以好似小光咁扮死吾走啊~?! 我都差吾多要着草啦~!!
作者: 明知故犯    时间: 2003-5-11 08:27
求其啦,发乜贴都得啦,有人来咪得囖。好过裹只垃圾“西江BBS”连呢种类型的版都无啊!!!!

作者: 小光    时间: 2003-5-11 09:26
以下是引用[^_^]He~he在2003-5-11 4:37:31的发言: 我可吾可以好似小光咁扮死吾走啊~?! 我都差吾多要着草啦~!!
喂喂~ 你而家咩意思~ 系踩我都有个限度喔~~
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-5-11 15:06
系咪赶都好!! 我而架系吾会系影音版发主题架啦!! 有乜好野都系会去恶灌满盈或者潮流轩度发既姐!!
作者: 小光    时间: 2003-5-11 21:41
以下是引用[^_^]Ha~ha在2003-5-11 15:06:40的发言: 系咪赶都好!! 我而架系吾会系影音版发主题架啦!! 有乜好野都系会去恶灌满盈或者潮流轩度发既姐!!
系磨系磨~ 乜甘支持我地啊~~咔咔~
作者: [^_^]He~he    时间: 2003-5-11 22:11
以下是引用小光在2003-5-11 9:26:17的发言: [quote]以下是引用[^_^]He~he在2003-5-11 4:37:31的发言: 我可吾可以好似小光咁扮死吾走啊~?! 我都差吾多要着草啦~!!
喂喂~ 你而家咩意思~ 系踩我都有个限度喔~~ [/quote] 我都无踩你~!!!!! 我记得你有一次讲你诈死嘅~!! 所以先话学你之嘛~!!!! 吾学咯~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 小光    时间: 2003-5-12 08:48
以下是引用[^_^]He~he在2003-5-11 22:11:16的发言: [quote]以下是引用小光在2003-5-11 9:26:17的发言: [quote]以下是引用[^_^]He~he在2003-5-11 4:37:31的发言: 我可吾可以好似小光咁扮死吾走啊~?! 我都差吾多要着草啦~!!
喂喂~ 你而家咩意思~ 系踩我都有个限度喔~~ [/quote] 我都无踩你~!!!!! 我记得你有一次讲你诈死嘅~!! 所以先话学你之嘛~!!!! 吾学咯~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote] 哼哼哼~~
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-5-12 15:30
痰多咳嗽,请服用潘高寿啦!!
作者: 开心到傻    时间: 2003-5-16 22:10
念慈庵好D 买比你又点话啊?
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-24 20:35
记住,过门都系客啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1