心跳的回忆

标题: 发表发表~自己的爱情历~!! [打印本页]

作者: 日落    时间: 2002-10-11 17:42
标题: 发表发表~自己的爱情历~!!
各位,平时听你地讲爱情既野都听唔少,不过呢。我上甘耐都好少话听到有人讲自己既爱情历。。 所以,我想每个人都响度发表一下自己既爱情历。 希望认真甘写出黎,长有长睇,短少而精简都无咩所谓。。只要发表一下~~````` 而我既爱情历响好早好早个时已经发表过一次。。。详情请睇——精华贴——既再生缘一二篇~
作者: 日落    时间: 2002-10-11 17:49
我第一个就想问ALISSON~!!!!!!!!!!
作者: alisson    时间: 2002-10-11 17:51
吾答得吾得?
作者: 日落    时间: 2002-10-11 17:51
NO~!嘻。。。 今晚晚修返黎我一定要睇到你既爱情历。。记得呀。唔系我以后唔睬你~``````
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-11 17:57
哈哈~~~我既爱情史就犀利啦~~~~~不过唔想讲~~~~因为~~~只是1个星期~~~~
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-11 17:57
哗!做访问啊?
作者: 日落    时间: 2002-10-11 17:58
大咩咩你都讲讲。。。我想听听~`````````
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-11 18:01
我的爱情史讲去来吓死你啊
作者: alisson    时间: 2002-10-11 18:03
哈哈……有人来威胁啊,怕怕……我既爱情史就是两个字形容“等待” 我选择做执著果个人,我响度等紧一个人,我会用我两年既时间同青春去等他 我任性甘让自己想他两年同等他两年,如果到时他结左婚我无话可说 我既爱情史就是甘多啦
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-11 18:03
我想听你波!风暴!
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-11 18:03
岩岩开学无耐~~~~~1个农村既写左封情信卑我,不过我就好少理距~~~剩系回左2次信卑距, 距都写左6,7封信卑我咯~~成日问我,话距想做我既女朋友,跟住我话迟D先答你啦,就甘又过左几个星期,同距就好似唔识甘啦~~~~~不过后来我先发觉我系中意距既~
作者: 日落    时间: 2002-10-11 18:03
吹无用既。。讲出黎啦。。。。 我想听下你地既爱情历。。从中吸取经验~`````
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-11 18:04
重有D大豆系类似甘既~~~~~情况都差唔多~~~~唔讲啦~~~~我系眯好失败呢~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-11 18:06
是啊你非常失败啊~~~~~~~~~!!! 我的爱情史已经不堪回首了你为什么要我讲??? 你难道不知道吗 我已经毫无保留的说给你听啦
作者: alisson    时间: 2002-10-11 18:09
呵呵……没人想回忆那些痛苦既事情,包括我自己 过去的就由它过去吧,再回首只会让自己更加痛而已,何苦呢
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-11 18:10
不过,我自己就当咩事都无发生过就算了~~~~~
作者: alisson    时间: 2002-10-11 18:13
如果可以既话,好多人都想,但是就是过吾到自己果关
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-11 18:20
嘿嘿~~~~~~我就过到啦~~~~我好掂架~~~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-11 18:20
不要提以前的事好不好???!!!
作者: 日落    时间: 2002-10-11 23:30
点解唔勇敢甘面对以前既事?? 如果唔敢面对既话就证明自己仲惊。。。 惊再发生呢D甘样既事。。 点解唔从中吸取教训。。。。。。 人就系甘。。。。。。
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-12 00:27
嗯嗯。。老实讲,我份人疑心好重,,所以成日会因为唔够信任对方而分开,有时都觉得几可惜咖,但係又改唔倒呢仲习惯呙
作者: 日落    时间: 2002-10-12 04:21
巨蟹座呢??
作者: alisson    时间: 2002-10-12 09:59
吓?巨蟹座??乜意思? 人就是甘啦,也许两个人相爱就是应该要信任对方先得,而且仲要坦诚 拍拖果D情侣疑心真是好重既,当你见吾到对方果时就会响度乱想野啦 我就是甘,唉……有D失败啊
作者: 日落    时间: 2002-10-12 10:14
我都系甘既啦。。。无计。。爱情既魔力就系可以将一个人变得小女人。。
作者: alisson    时间: 2002-10-12 10:45
乜你地男人没咩,爱情既魔力也可以将一个人变得小男人,就好似你呢个爱情专家甘啦
作者: 日落    时间: 2002-10-12 10:53
你。。。。你。。。你话我系小男人~!!!???????
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 11:57
以下是引用日落在2002-10-11 23:30:42的发言: 点解唔勇敢甘面对以前既事?? 如果唔敢面对既话就证明自己仲惊。。。 惊再发生呢D甘样既事。。 点解唔从中吸取教训。。。。。。 人就系甘。。。。。。
米就系,俾人听下你有几厉害啦!!!!风暴!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 11:59
唉~~~~~~~~~在恋爱中的女人不过唔多疑啊?所以你地D男仔要小心D啊,嘻嘻嘻~~~~~~~
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 12:19
咩咩,你好失败啊!追距啦!
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-12 12:20
车~~~~~~~~~~我都差唔多唔记得距咯~~~~~~~~都话我好放得低个咯~~~ 呵呵~~~~~~~~~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-12 12:21
小女人就是多疑~~~~~~~~~~
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-12 12:21
过左去既野~~~~算数啦~~~~~~反正我觉得。。。。无乜用~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-12 12:22
连自己的伴侣都不相信这段感情都不会长久了
作者: alisson    时间: 2002-10-12 13:28
正确
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 14:07
死人头!死风暴!你分明对人皆
作者: 日落    时间: 2002-10-12 19:40
系咯!!芝芝!!杀左距~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: alisson    时间: 2002-10-12 19:45
教唆犯
作者: 日落    时间: 2002-10-12 23:42
芝芝~!!!!拿刀来~~~~~`````` 我要使——双龙出海——
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-13 00:52
我就说小女人多疑啊 我根本就没有那个意思
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-13 13:20
你有!
作者: alisson    时间: 2002-10-13 14:02
我都感觉到风暴对人吾对事,如果讲小女人多疑,甘男人呢方面都吾差既。他地总是喜欢无理头甘吃醋,不分青红皂白
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-13 14:51
嗯,嗯,嗯,仲有啊,距有一句分明系挑拨离间
作者: Jimmy    时间: 2002-10-13 17:48
小芝芝,我爱你哦!
作者: 日落    时间: 2002-10-13 18:15
哗哗。。。。 我叫大家写爱情历。。。你就过黎沟女。。。。
作者: alisson    时间: 2002-10-13 19:36
哈哈…………小芝芝我都爱你(声明:我吾是同志!)
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 07:44
哗!你地做乜啊
作者: 明知故犯    时间: 2002-10-14 09:45
同性恋囖`~你咁猪乸噶`~
作者: alisson    时间: 2002-10-14 10:13
以下是引用明知故犯在2002-10-14 9:45:57的发言: 同性恋囖`~你咁猪乸噶`~
哈哈……乜你没看到我后边讲果句咩,你近视啊,甘就快到配眼镜咯
作者: 明知故犯    时间: 2002-10-14 10:16
好多人都知道我系一嗰四眼仔嘞~~你问下小强囖~~
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 10:22
同性恋都好过俾你地D男仔当玩具啦,不过我又唔会搞基既
作者: alisson    时间: 2002-10-14 10:26
TO:芝芝 你甘讲我快笑到肚痛啦 TO:明知故犯 我得闲会问下他啦,不过可惜啦,他来左就快一个月啦,我同他讲吾够十句野啊,你话惨吾惨都吾知是吾是我人际关系吾掂啊
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 10:31
你话我讲得唔岩咩 唔系你D人际关系差,你唔俾系距差咩
作者: alisson    时间: 2002-10-14 10:36
呵呵……芝芝之前果句讲得都几好,吾错 呢个我真是吾知啦,我以前同他是同学来既,以前都几多野讲吓,突然变左同事波 呵呵……他又变得比以前少讲野左好多甘咯,没见吾是好耐者,甘快变晒既 真是吾明解啦
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 10:37
距怕羞阿,哈哈~~~~~~~
作者: alisson    时间: 2002-10-14 10:44
哈哈…………会咩?甘真是要问下明知故犯啦,因为他同他甘熟啊
作者: 日落    时间: 2002-10-14 12:14
呵。。。怕丑??
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 12:16
我知你唔会罗
作者: 日落    时间: 2002-10-14 18:00
晕晕。。。 芝芝。。你好似依家都成日激我啵~``````````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-15 11:50
无~~~~~~~~~~~~~边有啊,芝芝边敢波
作者: 若飞    时间: 2002-10-15 15:22
是唔是呀。。。
作者: alisson    时间: 2002-10-16 01:39
哈哈……日落除左我敢激你没边几个啦,哈哈…………咬我吃啊,就是中意激你
作者: 明知故犯    时间: 2002-10-16 02:51
吾激下你点会有话题啊
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-16 11:35
嘻嘻~~~~~~~~甘我为左个版好咋,激下你唔好话我啊
作者: 日落    时间: 2002-10-16 11:58
救命~````````` 点解人做版主我做版主,我要做一个比人激既版主~```
作者: 若飞    时间: 2002-10-16 16:24
光荣啦。。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1