心跳的回忆

标题: 面对四角关系...应如何自处呢....? [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2002-10-8 23:47
标题: 面对四角关系...应如何自处呢....?
今晚有个朋友问咗我一个好复杂嘅问题... 有个MM佢同佢男朋友拍咗拖两年..可是...佢同时又喜欢另外一个GG又两年...那个GG又喜欢她的..(那个GG是有女朋友的),宜家个MM就同另外一个GG发生咗关系....咁佢以后应该点面对呢?
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 01:01
嘩~~~甘復雜~~~~我都系唔識啦`,` 讀書多識字少`~~ 有少少字都唔識睇啊,~~~ 無意見啊~~~~~ P:~~||||||||||||||||||||||||
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-9 10:58
如果系我就系个句罗。。。“今天开始哪个都不爱”。。费事烦呀。。。
作者: 日落    时间: 2002-10-9 12:46
唔可以唔烦咖。。。 面对呢个问题。。 我谂我都同小芝芝既意见一样。。。 因为大家都系钟意对方。。虽然话系有个女友。。不过。。。 感情呢样野讲唔定。。。。。干脆就同距女友讲话距钟意左第二个仲同距发生关系。。。。 我谂甘样系最好既方法咯。。 因为我都知道。。。 发生关系之后系需要付出责任。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 13:03
甘既然系甘,不如MM同同距发生关系D GG一齐好了,第一,因为发生关系,呢个都唔重要,仲重要,距地都中意对方阿嘛,第二,距地依家4个人都甘辛苦,俾人呃的辛苦,呃人同呃自己仲辛苦,倒不如,减少一半的痛苦

作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 13:04
嗯,呢D问题点可以逃避呢
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 13:05
以下是引用日落在2002-10-9 12:46:33的发言: 唔可以唔烦咖。。。 面对呢个问题。。 我谂我都同小芝芝既意见一样。。。 因为大家都系钟意对方。。虽然话系有个女友。。不过。。。 感情呢样野讲唔定。。。。。干脆就同距女友讲话距钟意左第二个仲同距发生关系。。。。 我谂甘样系最好既方法咯。。 因为我都知道。。。 发生关系之后系需要付出责任。。
点解你讲到好似好有经验甘既?
作者: 日落    时间: 2002-10-9 13:11
哈哈。呢个问题我保持执默~!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 14:15
心照啦^-^
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-9 14:35
虽然无得避但有时真系烦到死。。。。。。。好心个D人系爱就爱一个够啦。。爱爱下又转移目标。。。。“害己害人”。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 14:58
米就系!我举双手举埋双脚,同意阿
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-9 15:09
你得个十来岁之嘛。。。。。对感情都甘有睇法。。。果然实力呀。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 15:21
依家边个十来岁唔识,你话系唔系喇^-^
作者: 日落    时间: 2002-10-9 16:40
呵。。。。。。各有各睇法咯。。。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 16:42
日落,你好似同我一样大之波,你话唔系咩,睇你做左呢个版既版主就知啦,嘻嘻
作者: 日落    时间: 2002-10-9 16:44
晕。。几时又拉埋我落水呀。。。 年龄唔系问题。。。。。。。我系XX岁。。。。。。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:00
嘻嘻,我知罗~~~~~~~~~~~~知你几岁罗~~~~~~~~~~哈哈哈
作者: 日落    时间: 2002-10-9 17:03
呵。。唔好讲出黎呀。。知无?
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:15
嘻嘻,我要收掩口费,呵呵~~~~~~~~~
作者: 日落    时间: 2002-10-9 17:16
晕。。。。救命~````````````````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:17
唔好晕住,俾钱先
作者: 日落    时间: 2002-10-9 17:18
我仲系学生黎咖。。有鬼钱比你磨。。。。。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:19
你当左只金暴比我喇
作者: 日落    时间: 2002-10-9 17:20
金暴。。你都识得呢只系金暴?? 唔得。。。我好钟意咖~``````NO呀~``````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:23
超,点解唔识啊,乜你无睇我系游戏那区回了的贴咩,我有黑白相杀啊,加只黑人龙,嘻嘻
作者: 日落    时间: 2002-10-9 17:25
哈哈。。我依家都唔知你系眯女仔黎既。。 黑人龙系几型。。不过我都系觉得绿人龙好睇~~~`````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 17:35
搞错啊!我先唔会甘衰罗自己既性别开玩笑啊!哼!唔信就算!
作者: 夏娃    时间: 2002-10-9 18:03
其实最好的处理办法就系.......个个都唔好要啰.. 迟下再拍拖.....自己思过一下.....
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-9 18:15
我就係咁啦,我条仔同我一齐时仲同另外三个女仔一齐,即係一脚踏四船,不过依家散咗啦,我都冇话恨唔恨佢咯,未当带个教训咯,我都算好啦,冇失过咩俾佢,其它果几个女仔就惨D,有个仲係第一次拍拖,就咁俾佢呃鬼咗,唉。。。。阴公!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 18:19
吓?唔系呱?甘你以前仲会同距一齐?
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-9 21:57
我起初唔知佢係咁嘅人吖嘛,,后来俾我发现佢一脚踏几船,我就同佢讲分手啦,佢有留我咖,不过我都好恨心咁离开佢
作者: 日落    时间: 2002-10-9 22:42
呢D就系哀男人咯。。。。。。。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 06:28
距留你都唔好理距罗,你做都甘!嗯,我支持你,天涯何处无荒草呢,况且我地有的系青春,系时间,使俾d甘既男人当玩具?你话系唔系
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 12:49
嗯嗯。。啱听,D男人成日玩女仔,但佢地又不知悔改,有时真係几讨厌佢地咖。。。。所以话呢,女人应该坚强,,读好D书,以后唔好靠男人!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 12:53
嗯就系罗!唔好比D男人当我地系衣服皆
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 14:10
你们D女人讲甘多野针对男人 但系我们有吗 是我们玩你还是你们玩我们??? 动不动就发脾气 我们几时有对你地发脾气??? 行街要这样要那样我们有拒绝过吗 我们只是尽力满足你们,你们有满足我们吗 我不能不承认有些男人会这样 不过都不是全部啊 你们说话可以唔好甘绝对吗
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 14:16
边度绝波,甘你去稳个唔会发脾气既就得啦~-~
作者: 有个人    时间: 2002-10-10 16:01
晕死~~~~~~~~~~~~好心你地就米“以偏盖全”啦!那只是特殊个案,大把好男仔啊~~~~~慢慢发掘一下啦~~~~~~
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:05
哈哈……最好乜都吾好想,比心工作,嘻嘻……如果真是遇到自己放吾底既感情就选择逃啦,离开果个地方就得啦,话知距啦
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 17:08
如果逃能够解决问题,甘我捻个个都会选择逃啦,逃避,不能解决问题的
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:12
哈哈……逃是吾可以解决问题啊,但至少自己个心可以吾使甘痛啊,离开伤心地,过返自己想过的生活,时间可以让人忘记曾经有过的感觉!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 17:14
时间可能真系会让人忘记感觉,但系不能使人失去记忆!
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:18
哈哈……甘搞个失忆就得啦,嘻嘻……呢招掂啊
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 17:22
哗,甘高招,我唔掂波!
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:26
呵呵……讲下者,呢D是下下招来既,吾合你啊
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 17:35
其实呢,两个人相处係要互相迁就咖啦,咁样两个人嘅感情先会长久咖嘛
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 17:36
但系迁就得多唔好架~~
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:44
迁下迁下就会迁去问题来啦
作者: 日落    时间: 2002-10-10 17:48
时间只会冲淡自己对某一件事或人既思念。。。唔会忘记既。。。。
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:52
如果可以忘记甘多好,甘人就吾使甘烦啦,至少让可以忘记曾经喜欢过你那已经好足够了,嘻嘻……如果真是可以忘记的话!
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 17:54
嗯嗯。。我觉得唔应该去忘记,,虽然我以前嘅恋情都唔係好完满好美好,但係我呢一世都会记得佢地~~~
作者: 日落    时间: 2002-10-10 17:55
嗯。。。。我好希望可以忘记以前认识过ALISSON~````````````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 17:57
千其唔好俾自己去忘记阿,不然的话,只会越来越深刻咋
作者: alisson    时间: 2002-10-10 18:00
日落,我服你啦,哈哈……其实芝芝讲得几岩啊,有D事真是吾好强迫自己去忘记,当你越想忘记就会越记得深刻,忘记一个人真是吾是甘容易!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 18:08
呵呵,听下啦,日落
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 20:23
你问问自己你可以做得到吗 忘记一个人??? 时间可以解决一切
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 20:24
我都无话我做得到
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 20:35
~~~~~~~~很正常
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 20:55
甘我问你喇,你可唔可以忘记距喇
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 21:00
你是指边个???
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-10 21:00
系啦~~~~~~唔使故意忘记架~~~~过一阵就唔记得左距架啦
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 22:50
呵,,我都认同呢句。。。其实好似我依家咁都几开心,,忙忙碌碌咁又过一日
作者: 日落    时间: 2002-10-10 23:00
讲就易。。做就难~````

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1