心跳的回忆

标题: 边个知道沙坪边个地方有二手电脑出售呀! [打印本页]

作者: 学友    时间: 2003-3-18 18:13
标题: 边个知道沙坪边个地方有二手电脑出售呀!
由于学习的关系所以我想买部电脑,希望性能不能太差,但价格不能太贵! 边个知道边度有卖呀!!
作者: copy114    时间: 2003-3-19 14:12
我有,,找我吧,,,, 9882613 加我的时候请注明。。。
作者: 太阳光光    时间: 2003-3-19 16:02
我有啊!!!!!!!! hy007-lyy@163.com
作者: 学友    时间: 2003-3-20 18:28
报报价钱呀!!唔系真系唔好意思呀!!
作者: copy114    时间: 2003-3-20 21:22
我晕,,你嘟要睇睇有乜要求先得啊,种种配置唔同的。
作者: ghost    时间: 2003-3-20 23:23
586左右嘅机..边个有???本人需要一台
作者: 学友    时间: 2003-3-21 17:54
CPU:Pentium III 650MHz 以上 内存:128MB 硬盘:40G 光驱:32倍速以上CD-ROM光驱、8倍速以上DVD-ROM光驱 软驱:同上 鼠标:机械鼠标 键盘:轻巧方便 主板:兼容性要---- 好 显卡:DirectX 7.0 兼容3D显卡,16MB以上显存 操作系统:WINDOWS 98/2000/XP/ME 声卡:DirectX 7.0 兼容声卡 电源:不可以漏电 显示器:刷新率75MHZ 其他就不知道啦·

作者: david    时间: 2003-3-22 17:52
阿友仔,部機使唔使千五啊?
作者: 渣王    时间: 2003-3-22 20:47
不如自己去江门电脑城装一部,我估计唔使4000千蚊
作者: copy114    时间: 2003-3-22 21:14
江门的报价跟我们在沙坪买的差不多,他也是到广州取货来买,广州的市场价完全了解于我肚中。学友需求的机我认为系1500=1700左右的。
作者: 学友    时间: 2003-3-23 15:10
嗯,嗯!!冇错啦! 因为我怕自己整坏左部机 所以买部二手嘅 同时都系摞嚟学习用嘅啫!!
作者: 渣王    时间: 2003-3-23 15:29
咁你不如去网吧,搞坏咗又唔使你修
作者: 学友    时间: 2003-3-24 17:33
我而家味日日响网吧上网啰! 不过有好多嘢想做而做唔到咖!! 网吧唔可以俾你随便拆机! 冇VB 冇三D 仲有好多好多呀!!
作者: copy114    时间: 2003-3-27 01:19
凡不是我自己的电脑,就算你给我一台几万块的,我也觉得不够我的好用。一台计算机用得有没有价值,不是看你的电脑配置,而是看你的电脑使用价值。
作者: 渣王    时间: 2003-3-29 20:45
精典,说得好

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1