心跳的回忆

标题: 01计2分班有无活动搞呀? [打印本页]

作者: 醒目既曲奇    时间: 2003-1-22 14:38
标题: 01计2分班有无活动搞呀?
我系LILY呀~ 依家分班啦,甘有无咩野活动搞呀?有既话我知呀, 我依家唔系沙坪呀~~~ 但我过完年就会返家啦 哈~~~~
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-22 14:45
嗯,LILI过左深圳喔,呵呵,有无挂住我呢?!果边好玩嘛。 有无返婆婆度呀?果边已经无雪下呀,现在暖甘多。 返离记得带。。。。。手信喔。 现在未有节目呀,多数都系果D人一齐去宵夜咋,我呢几日病都无支玩咯。 如果班上有活动,我马上通知你呀。
作者: 醒目既曲奇    时间: 2003-1-22 15:30
好呀系勒, 有无睇到QQ 留言呀?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-22 15:34
24号早上8:45分到达学校,开结业礼,请准时出席。多谢合作。
作者: 醒目既曲奇    时间: 2003-1-22 15:45
我唔返家啦!! 呵呵~~
作者: 依然    时间: 2003-1-22 15:55
..................... 喂。。。鱼仔你叫啊大口狗搞个活动啦!
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-22 18:15
系咯系咯!~班干部出面,应该易话事D
作者: 依然    时间: 2003-1-22 19:18
嗯嗯~~! 距应该会搞的。 因为系最后一次。
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-22 19:22
咔咔,,,你地班边有我地班咁团结吖..........我发觉呢个BBS好似差唔多俾我地镇中D人包围晒
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-22 19:48
除左我地镇中D人甘得闲之外,仲有边几间学校甘得闲?间间都系度补紧课啦!
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-22 19:50
咁又係,,,呢句话都几啱听
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-22 19:56
当然啦。。。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-23 10:59
LILY,我地今晚过茗香割扒喔。几个朋友仔。你吾系沙坪,无你份啦。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-23 11:00
同老师提意去玩,无问题,甘你地谂住去边玩呀?
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-23 11:03
哗...锯排.....我又去,,,,,咔咔.......星期日我地班D人话去知已唱K......可惜我去唔到
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-23 19:47
知已吧,好似无限D人系果度玩音乐啵。
作者: b7    时间: 2003-1-28 22:33
8882108有事请稳我地吖维哥喇。。。知无??
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-28 22:39
老维距话几时去知已话?记得叫距叫埋我!
作者: ※丧王※    时间: 2003-1-29 05:45
D人甘中意罗个BBS来当QQ玩既
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-15 02:17

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1