心跳的回忆

标题: 纪元有乜好? [打印本页]

作者: ※丧王※    时间: 2003-1-11 17:48
标题: 纪元有乜好?
一步之差,我入左纪元 [em00] 好后悔,好想离开 点知阿妈逼我返去 好惨啊 边个救我出去啊,我将感激不尽
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-11 18:58
自己系纪元搞单大野出离,等纪元踢你出来咯,嘻嘻!
作者: 渣王    时间: 2003-1-11 21:18
系罗,学我啦,系纪元读书时搞多几件大野来,即时可以走人!
作者: 小光    时间: 2003-1-11 22:54
纪元虽然吾好` 但系都不至于咁差呱`?
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-12 08:06
我觉得纪元同埋镇中差唔多姐~咪又系甘噶衰样,系学校靓D之麻! 入边D人咪又系甘。。。。。
作者: 小光    时间: 2003-1-12 08:28
你地个个都懒间学校差` 就算俾你一倒一间好嘅学校如果你自己本身嘅个人素质吾得~!俾你入倒一间好嘅学校又点?》
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-12 08:46
唉,学习气氛都唔同D啦,点都会有小小影响噶啦 不過學好學壞就睇你自己啦。 系一中都會學壞啦~
作者: 小光    时间: 2003-1-12 09:33
既然你都识咁讲啦` 所以有时学校系点吾重要` 最重要嘅系睇你自己点``
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-12 11:51
哈哈,不过读纪元果D人都好似好憎纪元甘~(至少我D朋友系甘。。。。。。)
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-12 13:13
纪元出名严阿嘛,所以系果度读书,真系几辛苦学校的规矩。但系阿妈想你系果度读书,都系为你着想,为你前途打好基础者,吾通想自己个仔系D乡下学校读书,吾使要求甘严咩,所以阿妈都系为左自己个仔前途,辛苦D都要架啦,当报答阿妈咯。你要懂性先得架,阿妈阿爸稳钱好辛苦架,为既,都系自己既儿女。明未?第时你做人地阿爸果时,你都系甘既啦。

作者: 风起云涌    时间: 2003-1-12 13:44
讲严~间间学校都系甘噶啦~~ 无乜话特别严噶~~ 老豆老母最好就系你读一中啦。。。。。唉~自己考唔到,我都唔想啊。 第二时孝顺D距地咯,当补尝~
作者: 小光    时间: 2003-1-13 10:00
一中? 考倒一中咁又点啊? 证明倒D乜`? 最多咪证明倒你比人地叻少少~~!
作者: 独来独往    时间: 2003-1-16 16:37
以下是引用小光在2003-1-13 10:00:48的发言: 一中? 考倒一中咁又点啊? 证明倒D乜`? 最多咪证明倒你比人地叻少少~~!
错吾是吾是叻,只是代表读书成绩好D.只能这样认为. 吾代表什么>...... IQ\EQ不一定高得去边....' 不要死读书!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: 学友    时间: 2003-1-16 16:56
读书死 死读书 读死书 死书读 书读死 书死读[/SIZE]
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-16 18:24
楼上果位系咪讲紧一中D人啊?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-16 19:57
一中就系果种人离架啦,老师都系甘讲的,讲整计子,玩野,果D,距地一中未够我地D学生离,老师系甘讲架。
作者: 渣王    时间: 2003-1-17 16:58
成个鹤山D学校都系让学生读死书咯啦,唔系咩!有边间系真正做到素质教育啊?无啊! 纪元,哼,我后悔我当初点解报考距,不过好彩我读左半年就走左! 睇下呢个贴主的网站吧nichoben.51.net
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-18 07:15
纪元,好似你妈迫你入去读架? 还有:你个网址入吾到喔。
作者: 渣王    时间: 2003-1-18 12:12
http:\\nichoben.51.net\ 试多次

作者: 痴王    时间: 2003-1-18 18:48
当然有!在那里读过,就会懂得自由的可贵!!!!!!!!!!!!!!

作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-19 14:39
辛苦埋涯埋果几年咯,,,涯完之后就HAPPY咖啦
作者: ※丧王※    时间: 2003-1-19 15:52
唔好意思,我个网已经过左期啦! 不便之处,敬请原谅!
作者: 渣王    时间: 2003-1-19 16:04
因为要收钱,所以楼主的网站关闭!(我帮你解释埋)
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-5 04:00
过期啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1