心跳的回忆

标题: 爱字系好虚假 [打印本页]

作者: 绝望剩鱼片    时间: 2002-12-20 13:39
标题: 爱字系好虚假
你地觉唔觉得个 如果有个男仔对个女仔讲个爱字好虚假啊? 我只会讲我钟意你。系唔讲我爱你。[Post=1000][/Post]
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-20 16:35
你嗰问题的确几好。。。 而且好中肯
作者: 小光    时间: 2002-12-21 02:28
点种中肯法? 我好想知道`
作者: MAYA    时间: 2002-12-21 23:41
钟意比较假D~到时分手都易讲D "我钟意你个样,不过唔爱你个人!"
作者: 小光    时间: 2002-12-22 01:05
哇~~ 咁讲嘢``好咩嘅喔`
作者: maya    时间: 2002-12-22 14:12
呢D就系分手的最佳对白,讲出来个女仔一定唔会嬲!
作者: 紫柯    时间: 2002-12-22 15:10
男人好自私啊。我好憎我老窦啊。剩系顾自己。整日厄老母。唉~~~~~~~~
作者: 爽浪仔    时间: 2002-12-22 16:00
楼上个位乜你老豆甘架话下距啦 爱系充满爱情加感情加后现代主义既形容字 世俗的人不会那么容易讲出来,以后大家讲出来之前必先经过深思熟虑 否则会好假。。发挥唔到爱呢个字既原有既意思
作者: 紫柯    时间: 2002-12-22 17:02
离婚的人都系会偏激D的啦。听下周杰伦的:爸我会来了,就知啦。
作者: Q版小螞蟻    时间: 2002-12-24 23:29
因為你未找到真愛,所以說不出口!!
作者: MAYA    时间: 2002-12-24 23:32
有D女人又系咁衰(唔系即全部女人,系有D),,,成日呃饮呃食,,大家可以问下风飞云啦,佢最惨啦,,,仲比人摆埋上台!
作者: MAYA    时间: 2002-12-24 23:34
所以我地要讨伐那些坏女人!用坏男人的方法对付她们~帮风飞云讨回公道,,,大家一起祈祷,让步风飞云比女人呃而安息! 阿门!

作者: 小光    时间: 2002-12-24 23:43
好啊~~ 我支持~~!
作者: 凤飞云    时间: 2002-12-25 12:33
MAYA .... 你使唔使甘讲野啊??想死啊
作者: maya    时间: 2002-12-25 18:52
嘿嘿,,,,帮你讲出心事,,,,多谢都无声!
作者: 小光    时间: 2002-12-25 23:28
哈哈``

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1