心跳的回忆

标题: [讨论]大家有什麽好的溝女方法啊? [打印本页]

作者: 依然    时间: 2002-9-28 18:20
标题: [讨论]大家有什麽好的溝女方法啊?
大家有什麽好的溝女方法啊?教教我。谢谢。
作者: 日落    时间: 2002-9-29 12:15
一个字————城。
作者: 依然    时间: 2002-9-29 18:12
想知道一個女仔鍾不鍾意自已有什麽方法啊?
作者: 日落    时间: 2002-9-29 23:20
好多数女仔都系处于被动。。。。 甘就要睇你自己点沟距啦。。。。。
作者: 依然    时间: 2002-9-30 18:21
你有什麽好的方法啊?
作者: 明知故犯    时间: 2002-10-1 01:05
不如你地教下我点追到阿鱼鱼嘞。。
作者: 日落    时间: 2002-10-1 10:00
哈哈。。。呢个问题我保持执默!!
作者: 依然    时间: 2002-10-3 19:54
同一个女仔说我钟意你,点样说最好?电话还是出来。
作者: 日落    时间: 2002-10-4 11:47
响电话度讲呢。。就无咩城意。。虽然系唔使甘肉酸。。不过。。 如果你系男仔既话。。你最好出黎同距讲。。。。用只眼望住距。。同距讲:我钟意你“ 不过如果你唔系靓仔既话。。你最好低下头。。。。。。 点解甘做??大家心照啦`!!!!!!
作者: 依然    时间: 2002-10-4 22:53
用什么方法最好约距出来最好啊? 仲有,我想知道D女仔的心理是怎样的。有无人可以说给我知。
作者: 日落    时间: 2002-10-4 23:47
我对女仔既心理都有少少研究。。。 大家一齐讨论下呢个问题啦。。 甘你想问咩问题??? 女仔心理包括好多方面~```
作者: 依然    时间: 2002-10-5 08:55
我想问女仔看男性是怎样看的呢?会不会好象男看女的那样?
作者: 日落    时间: 2002-10-5 11:05
甘你呢个“看”系眯点既意思先。。。 衣着? 外貌? 点定点?
作者: 西山日落    时间: 2002-10-5 11:09
没点我想是随员
作者: 日落    时间: 2002-10-5 11:31
随缘~?
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:20
脸皮要厚!!死缠烂打
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:25
你咪话我唔教你喇。。。追女仔千其唔好玩神秘。。。响度扮鬼扮马,发埋D无聊信息之类。。一定要单刀直入。。。想讲乜就讲乜。。坦诚D唔好怕丑。。。在心爱的女仔面前最重要就系表现得大大方方。。。。。OK???明白未????????
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:28
乜原来...源哥都喜欢沟女嘅...我以为佢唯一嘅嗜好系打机...打机之余都系打机!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:30
人地真人不露相者。。。。。。。。。。源哥呵??????????
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:30
吾系啊!!!不过打机是我的不变的爱好啊,
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:32
什么叫真人不流相????难道他背住我地......去....
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:33
唉!小女孩还是小女孩啊!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:36
唔知边个个日比个“靓女”叫源哥。。。。距仲话:“唔好哥哥声,我好细架咋。。”你睇源哥对住D“靓女”就话…………,对住我地就话我地“小女孩”。。。。
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:39
不是啊!你们这么想也没办法啊!小女孩。。。。。。。。。。。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:43
系咁架啦....冇办法...日日叫佢冲水先得..
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:44
不用那么看起我啊!!!我怕被人打啊!!!
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:45
边个边个...........
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:47
你的。。。。哎,小声一点,不要被他听到,不然会被打的!!!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:47
你甘好。。。。。。。。。。请个阿婶都无你甘好使呀。。。。点舍得闹你者。。。
作者: 日落    时间: 2002-10-5 23:03
哈哈。。。。 我都系叫源啵。。不过我唔系源哥。我系源仔。。
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 23:24
话唔定我地讲个个阿源仲细过你呀。。。。。。。
作者: 日落    时间: 2002-10-6 10:36
吓。。你唔好吓我呀。。甘距几岁咖??
作者: 依然    时间: 2002-10-6 14:22
精灵比目鱼 ,多谢你的意见,但在什么地方同个女仔说钟意你才好啊? 电话好不好?如果不好,点样才是最好啊?
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-6 14:25
甘你平时有无FEEL到距对你点者。。。。。。如果距平时对你有好感既咪玩个阵唔觉意甘讲下咯。。。距听得明就有得发展。。。如果你讲得好明显距都咋唔知甘你咪再考虑过咯。。。。。。
作者: 依然    时间: 2002-10-6 14:29
我就系不知道,你话D女仔点样才是对人有好感啊? 她们通常对人有好感都会点样做的?
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-6 14:40
吓!!!!!!如果我对个个男仔有好感我会。。。。。距发亲信息比我我都回,叫我出街有可以出既我都会出,叫到我帮手既我会尽力帮。。。我好似响度讲紧朋友关系甘既。。。。唔知呀,个个人都唔同既。。而家我未遇到呀所以好难答你。。。。。
作者: 依然    时间: 2002-10-6 14:45
距而家无上网啦!甘我点样约距最好啊?
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-6 14:46
网友来架???
作者: 依然    时间: 2002-10-6 14:48
同班同学来的。就系怕如果距唔接受我,甘以后见到面会好。。。
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-6 16:08
怕呢样怕个样。。。。。。。点得呀。。。。
作者: 依然    时间: 2002-10-6 16:10
甘又系。
作者: 日落    时间: 2002-10-6 16:58
放胆D。。。。 想沟女怕呢样怕个样系唔得咖。~!!
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 01:07
幾岩聽羅~~~~我都系甘講/``````至緊要大膽羅~~~ 主動羅~~千奇唔好被動啊~~~~~~~~~ 甘樣系一世都溝唔到女咖~~~~~
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 08:50
TO,依然, 你好似我个同学阿,距岩岩先问完我呢个问题,话点先会知道个女仔中唔中意自己?如果你系惊因为你地同班讲左之后会尴尬,甘我捻呢点唔多唔少都会有架喇,学新用户话头,被动就吾应该,但系主动呢?你都系睇定D先啦,但系又唔系叫你拖泥带水波,其实如果距对你有好感,你应该FEEL到波
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 11:14
无错~~~啱听~~~~~~~~~~~
作者: 日落    时间: 2002-10-9 12:43
如果你真系怕呢样怕个样。。我谂你迟D做和尚都得咯~~~``````
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 11:23
甘又系~~~~~~~~
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-10 19:44
无错~~~~~~~支持~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 20:05
介绍你们一个好主意: 不要在自己班或隔离班泡妞(费事分左手会面阻阻) 自己班就算是几靓几可爱的女仔都只可以远观(费事东窗事发惹祸上身) 泡妞最好是到距离自己班远的班里去挑(最好是别的学校或是别的级) 起码有起事上来查都查到老师头晕~!~!~!~!~!~! 平时如果没有目标就到附近大学之类高校附近观赏春色~!~! (以上内容纯属搞笑,如有雷同实属巧合。版权所有,翻版必究)
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 20:07
你好有经验波!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 你地班D女仔好可爱啊??????????????????????
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-10 20:09
唔系啊 ~~~~~~~~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 20:09
不是啊我只是突发奇想咋~~~~~~~~~~!~!~!~!~!~! 我地班D女仔没有一个够你可爱~!~!~!~!
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 20:14
你好去啦!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 20:20
不信吗
作者: Hyde    时间: 2002-10-10 20:57
其实"我中意你"呢四个字有几难讲啊???? 一于放胆去讲...得就得...唔得就另觅猎物啦...
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 20:58
哗?甘米即系玩?!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 21:00
就是啊我就憎就是这样的人!!!!!!!!!!!!!
作者: Hyde    时间: 2002-10-10 21:02
咁人哋对你冇feel...你都冇办法咖... 我觉得咁样已经係做咗自己应该做嘅嘢...
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 21:04
你都好似无点努力啊
作者: Hyde    时间: 2002-10-10 21:11
或者你话幸福係自己争取... 但我嘅睇法係,既然喺呢一段感情里面暂时未会有结果.我何不将时间推落到另一个目标身上.可能喺另外一个身上会找到你一直以嚟想得到嘅嘢. 总嘅嚟讲...就係.....无谓浪费大家时间...
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 21:16
中意就中意你甘容易就去温第二个都算是中意???!!!
作者: Hyde    时间: 2002-10-10 21:20
我想你还不能分"中意"和"愛"两个字的定义吧...??
作者: 日落    时间: 2002-10-10 22:51
YES,钟意同爱既定义系唔同。。有时好多人都分唔清呢个样。。。。。
作者: Hyde    时间: 2002-10-11 02:15
所以.......小芝芝同心灵风暴应该明白我头先讲乜啦呱...
作者: alisson    时间: 2002-10-11 11:54
中意同爱?点先算真正甘爱过?
作者: 傻仔    时间: 2002-10-11 12:06
当你自己真正爱过既时候你就唔会问呢个问题了,你无需问人,要靠你自己去感受既,傻!!!
作者: 日落    时间: 2002-10-11 12:07
嗯。。。。傻仔你讲得好岩。。。 钟意同爱。。。。你自己会感受得到
作者: 傻仔    时间: 2002-10-11 12:08
本来就系,或者你既年纪仲细呱(虽然我都唔系好大。^_^!!!)
作者: alisson    时间: 2002-10-11 12:10
哈哈……我想是啦,喜欢同爱根本是好大分别既,我想都是自己一时迷失自我而已
作者: 日落    时间: 2002-10-11 12:11
嗯嗯。。睇黎依家D学生仔真系早熟~```````
作者: alisson    时间: 2002-10-11 12:14
哈哈……我毕业啦,你先是学生仔
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-11 12:28
嘻嘻,距真系学生仔波,但系经验竟然比大人丰富,所以小女子,佩服佩服!
作者: alisson    时间: 2002-10-11 13:59
哈哈……甘又认同波,呢D就叫做人细鬼大啦
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-11 18:45
有什么好佩服的呢 我只是想听听一个大人的意见
作者: alisson    时间: 2002-10-11 19:09
呵呵……点先叫大人?过18岁吗?
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-11 20:48
过18多的是啦 我要的是20几的
作者: 日落    时间: 2002-10-11 23:23
你地边个都未够我晒利~!!!! 我十几岁已经经验丰富~``````````````
作者: 依然    时间: 2002-10-12 00:19
甘样的。 有时她都会主动同我说一些话,不过有时我又唔知距系点的。 好象。。唔知点说好。 一个字烦。
作者: alisson    时间: 2002-10-12 10:49
有人愿意同你讲野不是好好吗?有D人想同自己中意既人讲一句野都没甘既机会啊
作者: 日落    时间: 2002-10-12 10:51
好烦咖。。。。。。如果我唔中意既女仔同我讲,我会觉得好烦~~~~~~~
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 12:03
乜你甘架!甘姐姐,我睇都系少烦日落好罗!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-12 12:06
你自己制造机会俾自己不行吗
作者: alisson    时间: 2002-10-12 13:33
哈哈……我没烦过日落咖 没乜兴趣做D无为野,自己制造机会免了,没人会欣赏制造机会来做乜者,多余既行为
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-12 14:04
距就成日做D多余既野啦
作者: 依然    时间: 2002-10-12 20:09
系甘点样做才是最好啊?
作者: 日落    时间: 2002-10-12 23:33
边个话我~!!!!!!!!!!!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-13 01:30
我都有同感
作者: alisson    时间: 2002-10-13 14:20
以下是引用日落在2002-10-12 23:33:09的发言: 边个话我~!!!!!!!!!!!
我话你咯,甘笨既
作者: 紫柯    时间: 2002-11-9 20:08
讲左甘耐都系没人讲出沟女的真谛,其实就系----做自己。
作者: gogo1981    时间: 2002-11-9 20:25
以下是引用IORIMAI在2002-10-5 16:30:48的发言: 吾系啊!!!不过打机是我的不变的爱好啊,
打机真是很好,感觉非常好,什么不开心都可以忘记,甚至连肚饿都忘记埋 怎么形容呢 这样:安全!刺激!爽!!! 怎样解释呢几个词呢 相信热爱打机噶人都深有体会,就吾使我讲啦。 而不喜欢打机噶人就讲都吾明,我都费事讲到你地黑眼训啦。
作者: gogo1981    时间: 2002-11-9 20:32
你觉得她值得你怎样做就怎样做咯 要是刻意为她去做些什么或改边什么的话,,, 我想这样很难维持很长时间吧 而且她要是喜欢你就是对你现在这样也算满意了,你也没必要去刻意地改变什么(除了缺点)
作者: gogo1981    时间: 2002-11-9 20:34
类的生活方式, 一种出问的形象设计, 一种特殊的价值取向, 一种反传统的举止作派, 一种完全自我的生活态度.... 我-------从来就是这样酷!你喜欢吗?
作者: gogo1981    时间: 2002-11-9 20:35
就要这样,明白吗?
作者: 紫柯    时间: 2002-11-10 09:45
吾明。
作者: 陈晓东    时间: 2002-11-18 04:20
自古沟女得一个方法:直接问佢受唔受沟啊嘛,佢钟意你咪受咯,唔钟意就点问都无用啦.
作者: 失恋    时间: 2003-1-9 04:00
强奸距!!!!!!!!使咩问距!!!!!!!哈哈哈
作者: 小光    时间: 2003-1-9 06:34
以下是引用失恋在2003-1-9 4:00:38的发言: 强奸距!!!!!!!!使咩问距!!!!!!!哈哈哈
你系吾系傻咖~ 响度教人犯法~~!! 告你另`~~
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-16 11:43
去一个好黑咖地方。。。。。之后。。。。。。。。。哈哈~ 用眼去电距啦,电到距答应为止~
作者: 依然    时间: 2003-1-16 12:24
倒啊! 你试过?
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-16 12:28
未喔,罗你离做实验品咯~不过我諗你電完之後只眼。。。。。哈哈~!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1