心跳的回忆

标题: 钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的 [打印本页]

作者: Geviny    时间: 2002-12-6 22:18
标题: 钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的
我叫Geviny!我从来都吴会对一段感情太过执着,但当我同朋友中认识佐她。她叫做Chase,对我来讲,我就所畏O既“一见钟情”。在同佢通信O既日子里在校每个星期等她的信以成为我生活中的一部份。在一次偶然O既机会我同佢相见了,由于外地的她,忘我地不时成日通报,感情一日一日加深。在她同我离别时,我才知道我钟意佐佢。但我同佢相处不是好耐我甘样感情用事,佢肯定以为我讲笑,所以到现在我仲末同佢讲“我爱你”。但每当我同佢顷电话时我总想讲出口。在同佢离别时我正在家听紧“雪地里的星星O既主题曲‘你知道我爱你’时,佢打电话比我说再见时,我哭佐起来,一钟心如刀割O既痛,原来钟意一个人吴讲出离原来系好辛苦的。我应该点做好啊? GEVINY 2002。12。6[rm=500,350]http://mp3.jmcatv.com.cn/temp/-28800656256.m3u[/rm]
作者: 小城    时间: 2002-12-7 08:16
敢爱感做。。 一于大胆向距表白啦!!! 你同距讲咗仲有D机会, 如果不讲就一D机会都无。。
作者: 紫柯    时间: 2002-12-7 08:30
我都有过甘的事,一次奇迹留底左我,但系距已经有左爱人了。但系过日我依然系表白左。
作者: 小芝芝    时间: 2002-12-7 09:09
哗!你条女甘快有仔喇??? 我好中意呢首歌架~~《后来》
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-7 09:16
我都钟意呢首歌架。。。。。。。 我以前都试过啦。。。情况就系我同人讲话我钟意距。。。。。而且仲系单刀直入。。。。。 不过结果就系距话“无可能”,甘之后距又讲左点解无可能。。讲左距既理由比我听。我分析过之后又觉得好有道理窝。。。。。所以家阵就做返朋友咯。。。。假如唔讲,盲目甘样响距身边,我会觉得浪费时间咯。。。。。
作者: 小城    时间: 2002-12-9 14:14
系啊系啊!!!!
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-9 16:13
早就话咗要出声嘞!!!! 山鸡话斋:开口既话就有50%机会,无出声就乜机会都无
作者: 蓝月儿    时间: 2002-12-9 18:21
以下是引用明知故犯在2002-12-9 16:13:37的发言: 早就话咗要出声嘞!!!! 山鸡话斋:开口既话就有50%机会,无出声就乜机会都无
讲得好对啊!~
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-10 00:25
呵呵.....我所讲既野又一次有人认同嘞!!开心死我囖
作者: 蓝月儿    时间: 2002-12-10 12:54
有道理既野就梗系有人认同架啦!~ 不过你都吾好甘骄傲啊!~ 记得要讲多D有道理既话出黎啊!~
作者: shasha    时间: 2002-12-14 13:02
嗯 ,,岩。。。
作者: 小光    时间: 2002-12-17 02:44
呢种辛苦我一早就试过 不过```````````
作者: 绝望剩鱼片    时间: 2002-12-20 13:35
有人都讲得好啱。 如果你唔同佢表白。 你又点知佢对你有冇FEEL啦。 味试过点知自己唔得啦,系唔系, 你可以用真诚打动佢架。 我知你一定得, 我就系一个过来人。 我以前钟意佐个女仔。 我冇同佢表白。(我就咁样错过一次机会啦) 等佢有佐另一半果时先知人地以前都对你有FEEL 嘅。 咁样。。。。。。。。。。。。。
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-20 16:37
点解有甘多人同你有一样既遭遇???
作者: 小光    时间: 2002-12-21 02:27
唉``` 有呢种遭遇嘅实在太多喇``
作者: 紫柯    时间: 2002-12-22 17:23
是啊。让我们记住这痛,期待再次相遇的那一天。大叫一声,我等你。
作者: 爽浪仔    时间: 2002-12-22 22:38
做人就系甘矛盾架啦
作者: 小光    时间: 2002-12-22 23:50
我好想对佢讲“我等你” 但系讲吾出口
作者: 紫柯    时间: 2002-12-23 16:48
就是说不出口让她知道。。。好多时都系,甘就埋在心里边咯。
作者: 小光    时间: 2002-12-23 23:32
系咯` 呢种感觉话好又得话吾好都得`

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1