心跳的回忆

标题: ==投票处理投诉== [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2002-12-4 10:29
标题: ==投票处理投诉==
由于近期BBS有好多会员和版主投诉"邓风"在BBS内乱灌水,令到有不少人都对此事作出了投诉,现正将此事作出如下处理: 一.将其账号在BBS内所发的贴清空为0 二.封其账号 三.将其所有分值减半 四.不用管理 希望各位鹤山人BBS的会员,将你们对此事的看法说出来,现正实行投票决定,以一星期为期限!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-4 10:40
先警告下距咯。。。。。再处理距
作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-4 14:58
好采小灵儿用多项选择我前面3个都选左
作者: 学友    时间: 2002-12-4 18:17
我选左减半啊!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-4 18:45
系呀,距经常性系甘架,我已经警告过距,但距................. 今次睇怕要灵灵出动啦~ 封IP,又好似好绝~ 减分值又好似无乜用~ 删晒发贴为零,又好似好伤~ 警告下距先啦!或者减发贴一半~!
作者: 紫柯    时间: 2002-12-4 20:10
我都系觉得吾好甘绝。一场朋友,减一半分值算啦。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-4 23:28
你讲左去边呀?你睇钱睇得甘重要既?什么都讲系钱的问题?晕。。关钱什么事呢~
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-5 00:20
得嘞!! 我会话下阿风风咖啦!!
作者: 处女座男孩    时间: 2002-12-5 11:08
我无投~~~~我用把同拒讲声~~~~~尾甘啦~呵呵~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-5 15:44
甘距有阵時講野都几好既~~~ 洗晒距D分算啦
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-5 17:28
减分就算囖!!!其实灌水嗰嗰人都会有咖啦!!不过距就出位咗啲既!!
作者: 依然    时间: 2002-12-5 18:32
就比次机会距啦!
作者: 邓风    时间: 2002-12-5 18:43
你地点做点好啦~~ 反正我无所谓的~~ 无我可能你地会玩得梗开心,系呢度同各位讲声"对唔住".
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-12-5 19:10
我谂佢都知错咖啦,俾小小惩罚算啦。。。。
作者: 邓风    时间: 2002-12-5 19:29
唔好心软啊~~~对我呢种人啊~~我唔值啊~~呢句话是她成日对我讲的! 不过今日..........
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-5 20:25
只要你知错能改,我地一定会原谅你架,你咪甘啦
作者: sims    时间: 2002-12-5 20:30
都好嘎,让他反省阿啦
作者: 邓风    时间: 2002-12-5 21:01
消失BBS~~ 面壁思过~
作者: 依然    时间: 2002-12-5 21:07
过一排再上啦!
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-6 09:14
消失BBS呢一个做法系消极嘅,呢种叫逃避....你系个男人应该有面对现实的勇气,应该留响度,做好来比知人,你也不是这样的...分值我随时都可以减你的,但这样做起到作用吗?减你分值,只是一种形式,是要让你知道自己错在那里......
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-6 18:15
以下是引用小灵儿在2002-12-6 9:14:27的发言: 消失BBS呢一个做法系消极嘅,呢种叫逃避....你系个男人应该有面对现实的勇气,应该留响度,做好来比知人,你也不是这样的...分值我随时都可以减你的,但这样做起到作用吗?减你分值,只是一种形式,是要让你知道自己错在那里......
嗯,讲得对呀,我都系甘话,,留返系咯,做返个乖乖啦
作者: 邓风    时间: 2002-12-6 19:54
我留番系度嘅话你地会无日安宁架啵~~~ 点好啊?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-6 22:31
甘你咪改咯,乜你成日话都吾听架,我地话得多都烦啦,你自己醒下得吾得架
作者: 邓风    时间: 2002-12-10 18:23
无论点都好啦``我以后会少D上离架啦!唔知点解无上几日个论坛D贴好无里头啊,D贴好耐都无人复,好似真系清静咗喔!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1