心跳的回忆

标题: ~~~~~~笑语~~~~~~[分享] [打印本页]

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-1 13:12
标题: ~~~~~~笑语~~~~~~[分享]
[upload=jpg]uploadImages/200212113115421282.jpg[/upload]
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-1 13:13
[upload=jpg]uploadImages/200212113133954330.jpg[/upload]
作者: 依然    时间: 2002-12-1 13:18
下面果个比较好笑。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-1 13:22
呵呵,系呀~~~~几搞笑呀,放上离,比大家分享下
作者: 依然    时间: 2002-12-1 13:23
哈哈。。。。。。。。 都唔知你去边度稳埋D甘的野。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-1 13:29
咦,我稳得比人地睇就得啦,嘻嘻,开心咪得咯~ 我就觉得第一张贴,搞笑D啦:但愿人长久,千里同蛋挞! 有福同享,有难蛋挞!好汉不吃眼前挞~~~~~~~~嘻嘻
作者: 秋暮    时间: 2002-12-1 17:05
哈哈哈哈哈~~~~~~~~~! *_*!!!!
作者: TIM    时间: 2002-12-2 21:22
呵呵~~就系咯~~唔使理甘多~~我地只要睇同埋笑就系~~
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-2 21:59
系啦,系啦,讲得岩听啦
作者: TIM    时间: 2002-12-2 22:01
就系~~系呢甘搞笑咖响边度稳咖?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-2 22:06
上网睇到,之后咪下载落离,比大家分享咯
作者: TIM    时间: 2002-12-2 22:07
哈哈~~你都几好啊~~
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-3 18:14
甘为大家做野,不是我的分内事嘛,我应该的
作者: TIM    时间: 2002-12-3 20:29
讲得都岩~
作者: shasha    时间: 2002-12-4 15:22
几搞野呙。。嘻///…^_^~~~~~
作者: sims    时间: 2002-12-4 18:05
第一张几浪漫阿与好笑:第二张好笑,好笑!有创意,我中意!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-4 18:24
哗,使吾使讲得甘严重呀,只紧要系哄得大家开心就得啦,哈哈,如果有的,我会继续发上离

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1