心跳的回忆

标题: 身为CEO有野问。。 [打印本页]

作者: 血霸天    时间: 2002-11-8 06:15
标题: 身为CEO有野问。。
做乜唔开返我地既签名果D图??
作者: 東岸之鶴山人    时间: 2002-11-8 12:06
hey, Man.. how often do you go on BBS? Do you have AOL AIM or NSM or ICQ? Otherwise you need to give me an OICQ #, ok? I signed up and I checked out the chat room everyday since i signed up this account here, but no one there to chat =( You gotta sell the HeShan Chat room , man........... =Þ
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 10:27
嗯,睇得明少少甘啦~ 你移民去左外国架?
作者: 星仔    时间: 2002-11-9 13:27
一D都唔明`!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 13:33
都叫你学好D英语架啦
作者: 学友    时间: 2002-11-9 14:11
晕晕!!!唔系我唔识英语叫,系英语唔认得我啊!!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 14:17
其实好多人都想学好英文,不过,人人都怕它,认为距好难学
作者: wassupyall    时间: 2002-11-9 14:40
At the beginning is tough, but after you get use to it there is another story ^_^ English is the only way to communicate with people here, so definetly you have to learn and speak their language. =( Am I right? 血霸天 ! ! ! No matter what, Chinese is the BEST ! ! ! I am proud to be Chinese ^_^
作者: 开心^^到傻    时间: 2002-11-9 16:58
哇~~ 你又讲乜啊?
作者: 疾风    时间: 2002-11-9 22:03
某某你都系中国制造且,,讲乜英文。女丿大。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 23:30
距想突然距D英文水平高~~~ 龙的传人,都不说返我地传统的国语,真~~~~~~
作者: wassupyall    时间: 2002-11-10 10:21
我 返 工 個 到 無 中文 PROGRAM 所以 就 打 英文 嘍。。乜 唔 可以 讲 英文 架 但是 我 打 中文 好 慢 0加 。。=P~ ♫ ♫
作者: wassupyall    时间: 2002-11-10 10:33
我 以 加 系 家 裡 先 可以 打 中文喳 ﹗﹗ 使唔使甘講0野啊!!! 血霸天 話 呢 度 好 多 外面 0的 鹤山人 上 呢 個 網 0屋?!?!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-10 16:06
原来系甘嘛,甘你打中文D人先睇得明架嘛~~~ 你系外国做野呀?做乜工作呀? 你系鹤山人?
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 00:11
唔好意思吖。。我呢几日都我上呢个版添。。 我果晚谂住再打电话比你。比个QQ号码你既。不过个电话我还返比我老细。所以我打唔到。我以为你会打返黎比我。点知都系无。所以无打者。。 我个E-MAIL系usawbw@yahoo.com.cn usawbw@163.net usawbw@163.com 不过我成个月先上一次E架。我而家就算比到QQ号码你。都唔可以系呢度讲密码啦。等我谂个办法先。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 00:39
我通常会晚黑九点几十点先上架。即系你12点咯。所以好难撞岩架。 你上你个东岸之鹤山人啦。我比左QQ号码你啦。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-11 12:15
ok, I will call you later.
作者: 血霸天    时间: 2002-11-11 15:05
嗯。。得闲就上黎呢度讲下野啦。。不过呢排好似静左D。。不过迟下又会多既啦。一时时既。你可以去任何一个版发表意见架。呢度我可以话事架。你讲乜都得架。放心讲啦。 最好就去鹤山人在他乡果度讲。因为我地都系中样身在他乡。果度既版主都系系纽约架。仲有几个都系。
[此贴子已经被血霸天于2002-11-11 15:05:21编辑过]

作者: wassupyall    时间: 2002-11-17 23:57
我 0吾可以 用 东岸之鹤山人﹐ I don't know why =( 我 會 上 鹤山人在他乡果度讲 ga la see you there
作者: 靓仔华    时间: 2002-11-18 12:21
乜你甘都要问人架!!
作者: 血霸天    时间: 2002-11-18 13:55
边个问边个吖。。你同边个讲紧吖。。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-19 01:40
hello 靓仔华 靓仔华 ???? = cow cow ??? hahahaha
作者: 血霸天    时间: 2002-11-19 23:12
巨就黎要改名啦。。叫巨衰仔华都得啦。。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-20 02:58
what! ! hahahahahaah
作者: QQ糖    时间: 2002-11-21 01:52
姐:近来甘多时间上网既?唔使去拍拖咩? 同上边个位血霸天甘好倾。这个家伙不是好人小心。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-21 08:25
哗。。。。你甘讲我架。。靠害吖。。边位吖。。 唔好中伤我喔。。系人都知我系呢个BBS里头最靓仔。最可爱。最型仔既俊男啦。。。 传闻既型英相靓正咪就系我咯。。
作者: 小宝宝    时间: 2002-11-21 10:43
乜无我份既~~天哥~~你好野漏左我
作者: 血霸天    时间: 2002-11-21 11:46
你条淫虫又去边度烂黎吖。。甘多日唔见。。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-21 12:16
近 排 返 工 日 日 O T 好 辛 苦 !!!!!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-21 12:29
吾辛苦点得世间财呢
作者: 小宝宝    时间: 2002-11-21 14:11
天哥~~我日日响屋企啊~~我无钱点上网啊~~
作者: 处女座男孩    时间: 2002-11-21 15:55
讲到靓仔。。。嘻嘻~
作者: 血霸天    时间: 2002-11-21 23:05
你地D计年薪。好似话开OT都无得加既吖嘛。。甘咪好泄底??
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-21 23:12
乜泄底的野,你会做咩?嘻嘻~~~
作者: wassupyall    时间: 2002-11-22 01:36
Accounting ! ! !
作者: 血霸天    时间: 2002-11-22 14:52
呢样野关年薪乜事???
作者: QQ糖    时间: 2002-11-22 22:31
上面个位,讲靓仔,请你行埋一边啦,唔信块镜,都要信自己~~~~~~啦,样衰。
作者: 天哥    时间: 2002-11-22 23:06
你作死吖。。野野针住我。。同你有仇磨。。
作者: QQ糖    时间: 2002-11-22 23:10
仇就无既,有D恨之嘛。
作者: QQ糖    时间: 2002-11-22 23:15
乜你到现在都未明白,我为乜针对你咩?
作者: 天哥    时间: 2002-11-22 23:41
我真系唔明喔。。我连蚁都唔会踩死只。。唔知几时踩中你条尾呢。。
作者: QQ糖    时间: 2002-11-22 23:45
蚁你唔踩,但你会拍死蚊呢?
作者: 天哥    时间: 2002-11-22 23:49
呢度既蚊系小宝宝吖。唔系我吖。。。我拍死巨??唔会呱。。我地好FRIEND架。
作者: QQ糖    时间: 2002-11-23 00:09
蚊系小宝宝?你有病吖?
作者: wassupyall    时间: 2002-11-23 01:26
hahahaahaha.... this is funny !!!!
作者: 天哥    时间: 2002-11-23 15:06
fun鬼FUN马咩。。巨都唔明我讲紧乜。。 我严重甘同QQ你讲。。小宝宝个花名先叫做蚊仔。。我叫做天哥。。明未。。。
作者: 学友    时间: 2002-11-23 16:45
天哥!!你好啊!!请你饮早茶啊!
作者: 小宝宝    时间: 2002-11-23 17:33
唉~~人地唔响度个时你先叫人饮早茶~~~返来个时你唔好得个讲响度
作者: 学友    时间: 2002-11-23 17:38
咁而家讲人地听唔到所以下次佢问嘅话我就用呢一个籍口黎挡
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-23 17:48
籍口,男人特别多籍口,特加紧用离对会女仔添呀
作者: 学友    时间: 2002-11-23 17:52
我唔会 因为 我没有
作者: wassupyall    时间: 2002-11-23 22:42
其实 你就 系 只 蚊 喽。 小宝宝 点 会 系 呀 边 个 O来 O架
作者: 天哥    时间: 2002-11-24 00:02
你个死仔。。昆我???早茶者。你唔请咪我请咯。。使唔使甘都要昆我吖。。。 我以前个花名叫傻蚊者。。而家无啦。。而家既蚊仔先小宝宝吖。唔信你问下巨啦。。
作者: wassupyall    时间: 2002-11-24 12:03
蚊仔, 小宝宝, 你 系 边 位 呀。。我 识 吾 识 架
作者: 天哥    时间: 2002-11-24 14:33
你唔识既。。我都未见过巨。。只不过见过相。。同我差唔多甘靓仔啦。。 高我小小。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-24 14:39
咦,讲人地,又顺便晒下自己,靓
作者: 天哥    时间: 2002-11-24 23:28
哈哈。甘几高手吖嘛。。呢招叫做指桑话槐。。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1