明知故犯 发表于 2004-7-16 06:00:00

在网上见到的心理测验(有人答过,答案极抵死)

問題<BR>Q1、氣象報告預告聼天會落雨,你覺得會落雨嘅幾率幾大?<BR><BR>Q2、你撿到一個鈴鐺,而你中意嘅人就係馬路對面,你覺得你要搖幾下呢個鈴,佢先會注意到你呢?

<BR>Q3、你忽然覺得好口干,有人俾左杯從外表睇唔出係乜嘅飲料俾你飲,你覺得係乜味?<BR>

<BR>Q4、諗住一個你中意嘅人。你認爲1~7中,邊個數字用黎形容呢?<BR>

<BR>Q5、你宜傢正通過某一座吊橋,你認爲呢條吊橋幾年以後會因爲不堪使用而關閉?<BR>

<BR>Q6、你係度食緊棍仔糖,你覺得會係邊個俾你呢?<BR>

<BR>Q7、你係海邊裸泳,而佢忽然出現,呢個時候你會遮住邊度呢?<BR>

<BR>Q8、模擬考試成績公佈!某一科成績你知有5分!你已經受到嚴重打擊,不過你啲同學居然從後面窺視你張試卷。呢個時候你會講乜呢?<BR>

<BR>Q9、有一日你朝早起床,大開個窗,發覺你間屋竟然係個天度飃。呢個時候你會講乜呢?<BR>

<BR>Q10、某列火車鳴笛正準備出發,你覺得鳴笛鳴左幾秒?<BR>

<BR>Q11、(超凖)諗一種你中意嘅水果!

**** Hidden Message *****

Jimmy 发表于 2004-7-16 13:09:00

ok...

Belial 发表于 2004-7-16 13:15:00

T

kiko 发表于 2004-7-16 13:21:00

妖~

niko 发表于 2004-7-16 14:41:00

咦,,几熟啵。。。

Roky 发表于 2004-7-17 08:17:00

up

小银子 发表于 2004-7-17 22:15:00

有冇搞错呀~要回复咁麻烦

水百合 发表于 2004-8-19 20:46:00

点~~~~~~~~

婷怡 发表于 2004-8-30 12:11:00

唔系挂!

开心到傻 发表于 2004-9-3 21:35:00

真系衰

页: [1] 2
查看完整版本: 在网上见到的心理测验(有人答过,答案极抵死)