carmen 发表于 2004-7-4 17:15:00

有个问题请教各位~

有事向各位请教,小弟进入用COOKIES浏览的论坛后,打不开收件箱里面的信件,经常一发表新贴或者引用回复帖子时,金山毒霸6就会弹出信息说发现可疑代码或者说有病毒,清楚不了,只能够删除或者是隔离,请问这是什么问题呢???谢谢…………

Jimmy 发表于 2004-7-4 23:49:00

你个金山毒霸设得太利害了................

禁了弹出广告......或者禁了弹出小窗口.......你自己设置一下吧!

carmen 发表于 2004-7-5 11:00:00

哦,吾该晒……

明知故犯 发表于 2004-7-5 11:08:00

春虫虫~!

carmen 发表于 2004-7-5 18:30:00

做咩者,我好声好气请教你地,明知古饭你甘来话人地既???

明知故犯 发表于 2004-7-6 08:58:00

咁容易嘅嘢只要上过网嘅人都知啦.

你竟然还发贴问?

而且还发错版.....你唔係春虫虫?咁边个係???????????

carmen 发表于 2004-7-6 10:40:00

<A href="mailto:~!@#$" target="_blank" >~!@#$</A>_)*(*~!·#¥%……———)(!·#¥%……—!·#¥%……—*~!·#%……~!!!!!!!!!!

kiko 发表于 2004-7-7 09:47:00

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>明知故犯在2004-7-6 8:58:00</I>的发言:</B><BR>咁容易嘅嘢只要上过网嘅人都知啦.

你竟然还发贴问?

而且还发错版.....你唔係春虫虫?咁边个係???????????

</DIV>乜你甘话人架,唔帮你!<BR>

qwerqwer 发表于 2006-2-23 16:19:00

你系唔系看D片看到部电脑中晒毒啊!你地系边个啊!

欢少 发表于 2006-2-23 16:49:00

<P>你个邮箱系咪自带一个杀毒软件架,如卡巴斯基之类的杀毒软件,通常杀毒软件都会显示对方系病毒来的</P>
<P>    如金山毒霸,瑞星都会话任何一种杀毒软系病毒,明未</P>
页: [1]
查看完整版本: 有个问题请教各位~