savi 发表于 2004-6-16 00:56:00

回味过去的日子

今晚无野做,我睇返以前我以过果D贴..真系好怀念...好怀念同阿鱼一齐做版主既日子

好怀念以前一直支持金色校园果D网友.....我一直睇一直笑..大家一齐玩.一齐倾计..有咩新鲜野第一时间发上离同所有人一齐分享,,可惜桃花依旧.人面却全非..............

明知故犯 发表于 2004-6-16 01:36:00

所以呢.....校园版就要靠你咖啦```````

俾心机哦

8246 发表于 2004-6-18 14:54:00

我支持校园版~~~~因为我仲系学生

忘不了 发表于 2004-6-18 21:57:00

以为讲什么,原来是说这些东西!

阿net 发表于 2004-6-19 12:59:00

^_^等我D老人家都黎回味吓先。。。。

Harry 发表于 2004-6-23 00:37:00

呵呵呵~~~

<TABLE class=tablebody2 style="TABLE-LAYOUT: fixed; WORD-BREAK: break-all" width="90%" border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD style="FONT-SIZE: 9pt; LINE-HEIGHT: 12pt" width="100%">================================<BR><FONT color=#00008b>该用户发言已被管理员屏蔽</FONT><BR>================================ </TD></TR></TBODY></TABLE>

腾讯 发表于 2004-6-30 11:33:00

UP

Harry 发表于 2004-7-6 00:29:00

屎忽!!!随便!

wingz 发表于 2004-9-12 22:52:00

楼主系未江门架??????之前睇过你张相......................呵呵

Mint 发表于 2004-9-13 15:14:00

唔知道呢到以前系点既,不过我都会支持下!

页: [1] 2
查看完整版本: 回味过去的日子