明知故犯 发表于 2004-6-15 13:18:00

点解我入唔到『鹤山人俱乐部』?还有几多人入唔到,报名

<TABLE align=center cellPadding=3 cellSpacing=1 class=tableborder1 style="WIDTH: 75%">
<TBODY>
<TR>
<TD class=tablebody1 colSpan=2 width="100%"><B><FONT color=#ff0000>『鹤山人俱乐部』-帖子列表</FONT>"的时候发生错误,共有1项,下面是错误的详细信息</B></TD></TR>
<TR>
<TD class=tablebody1 colSpan=2 width="100%">
<LI>您没有权限进入隐含论坛! </LI></TD></TR></TBODY></TABLE>

非也 发表于 2004-6-15 13:29:00

我系好早好早之前就已经想问。。。。

估唔到你甘老资格都入唔到。。。。。

明知故犯 发表于 2004-6-15 13:34:00

我以前入到咖

不过就是从旧年开始就入唔到啦

非也 发表于 2004-6-15 13:35:00

甘我都唔知啦。。。。

Jimmy 发表于 2004-6-15 14:04:00

因为锁咗权限..............

部分用户可以进入.系因为拒地以前啲权限开通咗.未关闭........

所以我都入唔到.................好唔公平..............

大家有乜野就去揾小灵儿啦.................(不过拒唔理我.........唉.......都唔知拒想点.........)_

明知故犯 发表于 2004-6-15 14:17:00

主题:<A href="http://bbs.heshan.com.cn/Dispbbs.asp?boardid=57&amp;ID=2433&amp;replyID=153495&amp;skin=1" target="_blank" >^^睇男人啲眼神就知</A><BR>作者:<A href="http://bbs.heshan.com.cn/dispuser.asp?id=2842" target="_blank" >savi</A><BR>日期:2004-6-15 13:01:44       

猪屎个新名哦。。点解距都入到咖`````

我就是见到距只名入得到,我先发贴问下啫`

^非也^ 发表于 2004-6-15 14:23:00

我都系啊,不过依家都无左罗。。。。

鹤山人 发表于 2004-6-15 15:31:00

總版主、版主、貴賓,都可以進入!SAVI可以進入是剛先操作失誤以致,如有不便敬請各位網友原諒!

非也 发表于 2004-6-15 16:07:00

我算唔算系版主啊?       我入唔到哦。。。。

Jimmy 发表于 2004-6-15 19:06:00

我晕............我九百几年前已经系版主.贵宾啦........无入到过一次.........

页: [1] 2
查看完整版本: 点解我入唔到『鹤山人俱乐部』?还有几多人入唔到,报名