明知故犯 发表于 2004-6-14 04:51:00

我有个疏堂亲戚...................

早婚.开咗一间铺......

本来都非常引人善慕,点知他就是中意玩,是玩女仔果种玩.......

唉``````他老婆晚晚打电话俾我,问我有无见到老表啊...

我都编咗好多大话,如:"出咗去食宵夜""去咗厕所""送朋友返屋企"等等...................

但是今晚..唉`````她老婆又打电话一边哭(哭得好凄凉)一边问我:"你老表究竟去咗边度.电话又关机,打电话去他的朋友又话无见过他,你有无呃我?(之后还有好多话,我就唔方便讲啦.)"

唉````````````你以为我想呃你咩,我都唔想咖.我是逼不得以,逼上梁山咋...他是我老表嘛.男人当然要帮番男人咖啦.....而且他还是大我两年.二十六岁左右,心火盛嘛......................

如果站在某种男人就角度,我认为他出去玩系啱嘅..........非常正常

但是站在其他人的角度来睇..我唔赞成他出去玩..毕竟家有贤妻,脚下有子......

如果我结咗婚,我都会去玩,不过只是同朋友去饮下酒,勼UP几句吹下水/

好似我老表呢种人囖哦...小弟我就不敢恭唯喇``````````

好老婆真难揾.但是他都揾得到..就是不会珍惜,以今晚我的估计,他们离离婚的日子不远了```

Belial 发表于 2004-6-14 13:49:00

你老表嗎?你老細啊嘛?

明知故犯 发表于 2004-6-14 14:29:00

一样啫。。。。。

老表兼老细`````

总之距哋就无得救咖啦

阿Yu鱼仔 发表于 2004-6-15 09:41:00

如果你老婆又好似你甘,出去玩,到处去玩,从不话你知,关机,夜夜先返.吾理家头细务,吾理细路仔,吾帮你打点一切.吾做野,整天只顾玩.

你做丈夫又有什么感受呢?!

将心比己!               换个角度去想下!

娶得个女人返离做老婆,就应该忠心耿耿,吾应该再花天酒地啦.后生果时,仲玩吾够呀.做人老公啦,做埋人地老豆,都吾生性,有几多个愿意系屋K无耐甘等你返离呀,

边个帮你照顾孩子?边个帮你洗衣煮饭?边个永远会系后面支持你?边个会愿意忍受你?边个会吾介绍你既一切?边个对你最好?边个会陪你到老?

做女人真系无耐!

Jimmy 发表于 2004-6-15 12:36:00

唉...................清官难审家庭事.............

我都唔想多理................算啦................................大家睇开啲啦!

不过条佬.我睇拒唔起..........哼..............超......妖..........嗱..

......

明知故犯 发表于 2004-6-15 12:43:00

而家表嫂去咗香港哦。。。

唔知系唔系无眼睇呢???????

Belial 发表于 2004-6-15 13:30:00

愛情也是一門很玄的東西

Jimmy 发表于 2004-6-15 13:36:00

妖..............玄你的头啊.........

非也 发表于 2004-6-15 13:46:00

这就是人生。。。

Jimmy 发表于 2004-6-15 19:26:00

非也....你快去帮下个女猪脚啦...........

如果你唔知....你又想知边个.你系Q度问我啦!

页: [1] 2 3
查看完整版本: 我有个疏堂亲戚...................