savi 发表于 2004-6-13 01:43:00

我回来了~~~~~

我返离啦,大家知唔知我系边个

excuse        me        for        coming        late

Jimmy 发表于 2004-6-13 01:44:00

知啊...........元神归位.......

你快去申请番你个版主啦!

Vodka 发表于 2004-6-13 02:01:00

雖然唔識你,但也表示支持!

明知故犯 发表于 2004-6-13 04:30:00

用番你个猪屎名唔得么???????

Vodka 发表于 2004-6-13 10:17:00

你就别一句话把人家给吓跑了呀!!!说话总是不经大脑嘛!

savi 发表于 2004-6-13 11:17:00

我本来都想用返猪屎咖.....但系发现个名实在太清高,,唔岩我依家用..所以都系换过个~~~~~~

明知故犯 发表于 2004-6-13 11:21:00

咁你又要重新开始囖??????

不过我有个建议:“辞去某个垃圾的职位(你知我讲乜咖啦```````)”

savi 发表于 2004-6-13 11:23:00

吓?唔明呙

明知故犯 发表于 2004-6-13 11:32:00

请收看以下网址````

<A href="http://bbs.heshan.com.cn/dispbbs.asp?boardID=67&amp;ID=7827&amp;page=1" target="_blank" >http://bbs.heshan.com.cn/dispbbs.asp?boardID=67&amp;ID=7827&amp;page=1</A>

虽然我无权力要你咁样做,但是呢个只是我的请求。你大可不必理会!~~~

不过你呢个位还有几个人都口水流紧咖``````小心小心``````

候选果个人ghost 同jimmy哥都已经见过啦```我想推荐距上位咖`````````

Jimmy 发表于 2004-6-13 13:11:00

系啊..喺啊...人地年青貌美架......

你都系用番"朱古力加水泥"果个名啦!

页: [1]
查看完整版本: 我回来了~~~~~