Dino_f 发表于 2004-6-15 13:10:00

投票情況見<FONT color=#ff0066>147</FONT>樓的帖子

Belial 发表于 2004-6-15 13:11:00

Noda你死硬啦

nada 发表于 2004-6-15 13:15:00

我都好懷疑系唔系我殺既,我有精神分裂症,我究竟死左未,我而家系人定系鬼啊,我既肉身在哪裡啊?

JavaLee 发表于 2004-6-15 13:25:00

Nada,你肯定系鬼。大家一與將巨掛系門口日曬雨淋拉!

nada 发表于 2004-6-15 13:29:00

非也,我知道我好低死,你队霖我都好应该,有份真诚即爱情摆响我面前,我都无好好甘去珍惜,等到后尾先至后悔,人世间最疼就系甘拉,你把剑劈落黎咯,唔使琳拉,如果个天比多次机会我,我就会同个女仔讲三只字,我爱你,如果一定要响呢份爱上面加翻个日子即话,我希望系----一万年!!  

nada 发表于 2004-6-15 13:31:00

<P align=center>  轻轻的我走了, <BR>  正如我轻轻的来; <BR>  我轻轻的招手, <BR>  作别西天的云彩。

<P align=center>  那河畔的金柳 <BR>  是夕阳中的新娘 <BR>  波光里的艳影, <BR>  在我的心头荡漾。

<P align=center>  软泥上的青荇, <BR>  油油的在水底招摇; <BR>  在康河的柔波里, <BR>  我甘心做一条水草

<P align=center>  那榆荫下的一潭, <BR>  不是清泉,是天上虹 <BR>  揉碎在浮藻间, <BR>  沉淀着彩虹似的梦。 <BR>         寻梦?<BR>  撑一支长篙, <BR>  向青草更青处漫溯, <BR>  满载一船星辉, <BR>  在星辉斑斓里放歌 <BR>  但我不能放歌, <BR>  悄悄是别离的笙箫; <BR>  夏虫也为我沉默, <BR>  沉默是今晚的康桥!

<P align=center>  悄悄的我走了, <BR>  正如我悄悄的来; <BR>  我挥一挥衣袖, <BR>  不带走一片云彩。

Jimmy 发表于 2004-6-15 13:32:00

沟女都唔系尼个时候啊.....大佬.........

揾食行完小小啦..........................

游戏GO ON...........

savi 发表于 2004-6-15 13:34:00

好明显啦...距同非也系地下情人...所以要杀JOS...距地系凶手

Jimmy 发表于 2004-6-15 13:34:00

死BELIAL..........大家一齐队冧拒...........

非也..........都要一齐阿冧埋拒..............唔好放过拒哋两个............

非也 发表于 2004-6-15 13:37:00

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>nada在2004-6-15 13:29:00</I>的发言:</B><BR>非也,我知道我好低死,你队霖我都好应该,有份真诚即爱情摆响我面前,我都无好好甘去珍惜,等到后尾先至后悔,人世间最疼就系甘拉,你把剑劈落黎咯,唔使琳拉,如果个天比多次机会我,我就会同个女仔讲三只字,我爱你,如果一定要响呢份爱上面加翻个日子即话,我希望系----一万年!!  

</DIV><BR>喂,你有病啊?! 有野你同JOS讲唔好同我讲啊。痴线架~!!
页: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 食人遊戲開始!!--[第一輪結束,鬼勝]