明知故犯 发表于 2004-4-3 07:00:00

我地算正式分手未呢??????????

去年因为某些事情我同距讲:"不如我地分开一阵,俾时间大家冷静下囖,好嘛?"

上两个星期我在QQ问距:"你请到假同我一齐返乡下拜山嘛?"                                                               结果距就话:"我已经有咗新男朋友啦.........."                                                                                               我就

你地话我地两个算唔算正式分咗手未呢?????

答我!

尤加利 发表于 2004-4-3 08:29:00

算,每個人做的每一個決定背後都有一個好充足的理由,是乎他\她願不願對你說!

Roky 发表于 2004-4-3 11:40:00

應該算,愛情系吾可以無目的等待的

邓风 发表于 2004-4-3 18:45:00

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>明知故犯在2004-4-3 7:00:00</I>的发言:</B><BR>去年因为某些事情我同距讲:"不如我地分开一阵,俾时间大家冷静下囖,好嘛?"

上两个星期我在QQ问距:"你请到假同我一齐返乡下拜山嘛?"                                                               结果距就话:"我已经有咗新男朋友啦.........."                                                                                               我就

答我!

</DIV>乜你个人甘直肠直肚架?<BR>

17 发表于 2004-4-3 21:46:00

嗯,是的。一个结束也代表另一个开始。不要为此而执着!

我也是过来人呢!可能过一段时间你也会像她这样!

jos 发表于 2004-4-4 15:21:00

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>明知故犯在2004-4-3 7:00:00</I>的发言:</B><BR>去年因为某些事情我同距讲:"不如我地分开一阵,俾时间大家冷静下囖,好嘛?"

答我!

</DIV>
点解男既就系甘中意就系话:俾时间冷静下,分开下"呢?点解吾可以有问题一齐去解决呢?俾时间即系要俾几耐呀??甘样吾清吾楚的.你吾知对女既好吾公平既咩??好多男的就系甘样,喜欢拖泥带水?点解呢?

啊明哥,你仲好意思讲出黎?你旧年都已经甘同人讲话分开啦,都过左半年啦,你家下仲问系吾系已经分左手??我觉得果个女既无做错.

17 发表于 2004-4-4 16:05:00

其实唔一定係男仔拖泥带水,女仔都会。其实有啲女仔都咁,明知出左问题又唔去解决。两个人係埋一齐有咩唔可以开心见诚咁讲出嚟啫。唉~~冷静係需要嘅,但係唔可以係无了期!

荣少 发表于 2004-4-4 17:15:00

分手是好正常的,她想分手的话,一定很多借口,所以你给她飞.做男人肯定飞她先

十九 发表于 2004-4-5 17:56:00

荣少是谁?傻荣吗?

分咗啦,仲发梦....

人哋都有咗新男朋友咯,还问?真系天大的笨蛋....好想死呀....

尤加利 发表于 2004-4-6 10:47:00

我覺得唔可以甘認為羅,俾時間大家冷靜系一件好事,因為出左問題的時候許多人都不想吐出來,只想讓時間去沖淡一切,要過上一段很長的時間才可以恢復的,勉強當時繼續一起,可能日後比這樣還要傷...如果大家感情夠深的,即使分上6、7年,也不以為然的,只有心有對方。有沒有男朋友又有何關係呢?
页: [1] 2
查看完整版本: 我地算正式分手未呢??????????