Devil风 发表于 2003-10-6 10:54:00

寻找

每个人都有距地既爱情故事,无人知故事点样开始点样终止。   
缘分要来就来,无分系边个时候,话走就走,缘分已经到佐尽头。   
呢样野吾系人人睇得甘通透,经常都会有好多盲目既时候,   
有人为爱可以死心塌地付出一生,系米值得?就见仁见智你自己去捻。   
原来爱要做出来并吾容易,口口声声话我又领略吾到当中意思,   
情为何物?连诗人读甘多书都吾知,未曾体验过过中滋味点会知?   
系铭铭中注定,益或系上天既安排?呢个世界甘大,都可以走埋一齐。   
总觉得生同死并吾系最远距离,而系系你面前你又吾知道我爱你!   
初初一开始最中意日见夜见,发梦都会见面,情话绵绵电话讲吾完。   
发誓希望两人热恋直至永远!无捻过爱情之后变感情既局面,   
只系几年既感情已经无火花出现,再勉强系埋一齐只会令人讨厌。   
想讲分手开吾到口,米再幽忧寡断,稳个籍口解决佐渠一刀两断!   
暗恋相恋热恋失恋感情好混乱,太多诱惑,衣家既人好易移情别恋。   
婚外情一夜情,渠地玩弄感情,三分钟热度之后忘记晒所有事情。   
其实只要对人吾系有太多既要求,爱一个人根本吾需要有太多理由。   
只要真心真意对待已经好足够,都勿论系曾经拥有益或天长地久。(转)

阿Yu鱼仔 发表于 2003-10-6 13:21:00

其实只要对人吾系有太多既要求,爱一个人根本吾需要有太多理由。   
只要真心真意对待已经足够.

鹤山滑嘟嘟 发表于 2003-10-6 13:24:00

讲得无错,只要是真心就够咖啦!唔使讲甘多野既。

邓风 发表于 2003-10-8 19:34:00

情深的一句!

阿Yu鱼仔 发表于 2003-10-9 12:32:00

叻人讲叻话

邓风 发表于 2003-10-12 17:16:00

你是说我吧!

阿Yu鱼仔 发表于 2003-10-13 18:14:00

吾知羞~

音乐无限之吉他手 发表于 2003-10-14 12:19:00

爱如潮水?

鹤山滑嘟嘟 发表于 2003-10-16 17:53:00

拒地是唔是系到玩紧最陌生的熟悉人啊。
甘好讲既

邓风 发表于 2003-10-18 14:21:00

系过火啊!
页: [1] 2
查看完整版本: 寻找