番鬼 发表于 2003-8-26 21:31:00

你地认为距爱我吗?

我个朋友同我讲因系我身上再次感觉到恋爱既感觉,距惊再次受到伤害,唔想要尼种感觉,所以对我越离越冷淡,距话唔想伤害我,所以离开我.

你认为尼D系距既借口定系真既呢?距爱我吗?

番鬼 发表于 2003-8-26 21:33:00

以下是引用番鬼在2003-8-26 21:31:31的发言:
我个朋友同我讲因系我身上再次感觉到恋爱既感觉,距惊再次受到伤害,唔想要尼种感觉,所以对我越离越冷淡,距话唔想伤害我,所以离开我.

你认为尼D系距既借口定系真既呢?距爱我吗

天蝎女魔灵 发表于 2003-8-26 21:53:00

我觉得系借口,不过距都系爱你既!
如果系依咖既我,我都会甘做!
因为我吾再相信爱,我已经伤得好重。
我吾会再相信呢个世界上有真爱,吾相信有人会对我真系好好罗!

明知故犯 发表于 2003-8-26 23:25:00

换句话来讲即系对你无感觉
你要有自知之明喔,距只不过系无画公仔画出肠咋~!

Devil风 发表于 2003-8-27 09:54:00

哦,对呢D早已麻木,无资格比你意见添。

番鬼 发表于 2003-8-27 12:46:00

好多谢你地比既意见!!!

距同我讲:距唔系一个好人,唔想连累我,我地系两个世界既人,系一齐系无结果既.

距讲完后,系度哭!

前几日,距同我讲我地之间系介乎于朋友同恋人之间既关系,

虽然甘系我一直想要既结果,但我真系好辛苦!

小灵儿 发表于 2003-8-27 12:57:00

即系第三种感觉.....其实系最好的,但后来的结果就比较难收拾了!

明知故犯 发表于 2003-8-27 12:59:00

我想问下楼主,裹嗰距到底系男定女?????
如果裹嗰距系男仔,甘男人老狗哭乜鬼呀。
一段真感情虽然唔系好易揾得到,但是都无理由为咗一段无咗既感情哭生哭死呱

番鬼 发表于 2003-8-27 17:36:00

以下是引用小灵儿在2003-8-27 12:57:32的发言:
即系第三种感觉.....其实系最好的,但后来的结果就比较难收拾了!

小灵儿~~~~~~~~我唔系好明你所讲既野,可以讲明一下吗???

番鬼 发表于 2003-8-27 17:43:00

距系男仔,
唔系咩无左既感情,系距唔想要,我从离都无谂过要离开距.
系距对我冷淡先,我都唔明点解距会哭.既然距都唔爱我,点解又要哭,我真系唔明~~~~~~~~~~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 你地认为距爱我吗?