MK 发表于 2003-7-12 13:04:00

第一次的亲密接触...后续........[讨论]

如果我有一千萬,我就能買一棟房子。
我有一千萬嗎?沒有。
所以我仍然沒有房子。

如果我有翅膀,我就能飛。
我有翅膀嗎?沒有。
所以我也沒辦法飛。

如果把整個太平洋的水倒出,也澆不熄我對妳愛情的火燄。
整個太平洋的水全部倒得出嗎?不行。
所以我並不愛妳。

相信好多人就算无睇过呢本书.....都睇过或听过呢一段话.....睇过本书既人会唔会记得某一D场景呢....

MK 发表于 2003-7-12 13:05:00

MK 发表于 2003-7-12 13:07:00

相关文章.......
香水http://www.jht.idv.tw/lemonade.htm

Devil风 发表于 2003-7-12 15:19:00

唔系挂,呢个故事唔会真人真事挂????
甘既话男主角就真系惨啦~~~~~~~~~~

17 发表于 2003-7-12 15:23:00

呢遍文章我好似係幽静嘅节目度听过啊。。。

MK 发表于 2003-7-12 15:27:00

个故仔有一部分系坚既...不过唔系发生系男主角既身上...系发生系距既一个朋友身上.........系比一部泥头车攞左距条命仔.........点解D靓女就系咁短命架.......................

17 发表于 2003-7-12 15:32:00

唉~~~~自古红颜多薄命!!!
可惜可惜~~

MK 发表于 2003-7-12 15:34:00

以下是引用17在2003-7-12 15:32:04的发言:
唉~~~~自古红颜多薄命!!!
可惜可惜~~

咁即系话长命果D唔系靓女啦.....................系咪............从实招来.....................

17 发表于 2003-7-12 16:19:00

我无讲过~~~~~你自己讲咖咋。。。
HAHA~~~~~

MK 发表于 2003-7-12 17:42:00

我话果个靓女唔好彩咋....你就话自古....差好远播..........HEHE......
页: [1] 2
查看完整版本: 第一次的亲密接触...后续........[讨论]