MK 发表于 2003-7-6 18:30:00

游戏贴图.....

CM4六冠王.......03-04赛季夺冠基本阵容....

ruud van nistelrooy状态神勇....联赛射手王...队中第一射手....

MK 发表于 2003-7-6 18:34:00

由Ajax引入既埃及天才球员表现突出...成为英超联最佳新人...单赛季入球47个...力压Henry成为第二射手

基本球员能力

MK 发表于 2003-7-6 18:45:00

强列推荐.....MIDO....玩CM4记得要买距啊.....先20岁前途无量啊.... 头球射门都得...一个字劲....仲有..
Joaquin    Betis
TOMAS ROSICKY    20岁 捷克   多特蒙德AMC/R FC/R
AGHAHOWA   19岁 尼日利亚 SHAKHTAR乌克兰矿工队
F。COSTANZO   21岁 阿根廷   RIVER GKCM最强门神
Kirkland, Chris             Liverpool       GK
Rooney   爱华顿
Joe cole   
Rafael van der Vaart
仲有..曲波Qu, Bo

都系好球员黎架..值得买.....买返黎放一两年...卖返出去赚硬.....

白花油 发表于 2003-7-7 18:10:00

行过~~~唔识玩架,唔好望住我。

MK 发表于 2003-7-9 17:42:00

无理由全沙坪得我一个玩CM挂..........

小光 发表于 2003-7-9 22:28:00

赛车游戏定系足球游戏啊?

MK 发表于 2003-7-9 22:48:00

晕.....足球...有兴趣就试下玩啦...如果钟意足球既话会觉得好正啊.....

白花油 发表于 2003-7-10 00:19:00

有人玩架,同我同姓的过个老细都玩。

MK 发表于 2003-7-10 09:19:00

距唔上BBS呢.....

sunday 发表于 2003-7-12 09:42:00

路过~~~~~~~
页: [1] 2
查看完整版本: 游戏贴图.....