惠美子 发表于 2003-6-12 10:42:00

见到面真系好挂住往前的事!!!

果晚,竟然卑我遇见番以前条仔,我地两个见到对方只不过打声招呼,就甘就各自走了,到左听日,经过曾经同我读过噶同学同距讲话我有个QQ时,无意中我地又竟然重逢在网中,以为以后都吾会系沙平见到距,但偏偏。。。。。。。同距系网到讲下讲下,又讲番我地以前系学校噶生活,我地果时一起玩,使我又无端端对距再有小小动心,唉~!点算好?!~~~~~HELP ME· 距竟然系网到问我E家有无仔,我都无答距!!难道我真系想再同距一齐?自己都吾知道!~不过我地都吾同间学校噶播!~

谷行云 发表于 2003-6-12 13:11:00

难道你对距仲未放得低?

水百合 发表于 2003-6-12 14:05:00

女仔就系甘个啦真的好心软的!~

惠美子 发表于 2003-6-17 19:16:00

可能系挂!~我都吾想啊!~点算好/~

屎屎 发表于 2003-6-18 12:54:00

哗,似到十足十呀
我以前都系甘,响个QQ重遇返一个我稳左距一年咖男仔,距就系我以前果个,(但我从来无表露过我还挂住距)    唔知点解有晚距突然打来同我讲左好多甜言蜜语话想同返我一齐,   但当初系距唔珍惜我,但其实我仲好想距   后尾我地一齐返    但系原来果种感觉系唔同咖....
想念咖原来系以前果种感觉,果个人,   而唔系而咖呢个啦
我捻你第日同返距一齐咖时候你就会发觉   分开之后大家都有好多改变
人还是以前是的人   但感觉已不再是那种感觉啦

屎屎 发表于 2003-6-20 19:38:00

你们之间的事只有当事人最清楚.
虽然人还是以前的人但隔左甘耐而且发生左甘多事    其实人会变咖
特别系每一段恋爱终结之后    人的突变会更明显    所以要想清楚   他还是那个他但还是那个人吗?

★紫菜卷★ 发表于 2003-6-20 20:59:00

```唉```女仔```就係甘既拉``````
心軟```係改變晤到噶```

屎屎 发表于 2003-6-20 21:57:00

要想清楚你们当初为何分开      如果他当初都不珍惜你   你估距而咖仲会好珍惜你咩?
如果唔系QQ再遇   大概距已早就唔记得你咯   除非距而咖对你好好啦....
而且你要想清楚你要的到低真是他         还是那种因渴望却得不到的感觉???

屎屎 发表于 2003-6-20 22:07:00

真要想清楚   就如我当初    我一直等左距一年   因为当初分手时我却刚开始爱上了他
但距就要离开我啦   所以我觉得好唔抵    或者系因为呢种报复心态啦    所以我一直都忘记唔到距   一早我都以为自己真系中意距咖    后尾一齐返之后前发觉    一切已改变   包括距和我   而且感觉已原全不同   对住距好似对住个陌生人甘   无晒FEEL   后来还是分手告终   ( 但最值得庆祝咖就系    呢个时候距又竟然爱上了我    哈   真系风水轮流转呀   
当初失去的尊严如今全拿回了)   不过呢D只系我的小故事    与本CASE无关....
我捻你如果真系想同返距都好啦   都唔好甘快应承距      对男人系要钓高来买咖
如果唔系距就更加唔会珍惜咖啦

枫暴 发表于 2003-6-20 22:33:00

靓女你摆明就仲中意人地啦!
米死顶啦~~~~~~~~
自己想点米点囖!
或者你可以选择顺其自然,等自己搞清楚自己唸乜阵时再决定囖!·
甘米得囖!
今日唔知听日事啊嘛!!
页: [1] 2 3
查看完整版本: 见到面真系好挂住往前的事!!!