屎屎 发表于 2003-5-30 23:34:00

死啦睇来我今次又激嬲D朋友啦

本来捻住明日同班朋友去宅梧玩咖
但今晚收到风话鹤山已经有几个人中左"非典"
所以好担心,    话唔想去,但距地好嬲呀
其实我都好想陪距地去咖       但无奈疫症太恐怖........
所以真系好惊系呀,我都未同我老母距地讲咖      我捻住听日夹硬冲出去咖咋,
我连衫裤鞋袜都准备好晒咖啦,又点会唔想去呢?
但系如果真系有事,连累咖唔只系我一个呀.....
会累死全家人咖,为左去玩,罗条命仔博,值唔值呀......
玩都玩得唔安乐啦,不如等D情况稳定D先罗........
嗌距唔好再嬲啦,因为我唔可以甘自私咖,我屋企做生意咖,妈咪间幼儿园甘先开张            ,如果真系"拉"左野,我地都会永身不得翻身咖.......你地明唔明???
如果只系我一个咖话,我会舍命陪君子咖.....但而咖要咖,唔旦只系我条命甘简单,,,,,,,而系要全家人咖命呀......
为左玩...罗全家人咖性命同前途来较飞......太冒险啦!!!!

白花油 发表于 2003-5-31 00:21:00

据我的可靠消息所得,系龙口个边, 有一个北妹中左.

边有几个甘多啊?

屎屎 发表于 2003-5-31 00:41:00

哗点解甘夜仲有人复我O既??
我以为个个都已经进入梦乡添
我无讲话几个呀.....不过我都听讲话有一个,
但点解D人又话唔好去桃源咖?

mackin 发表于 2003-5-31 11:07:00

据我所知个个系疑似病例者

白花油 发表于 2003-5-31 16:00:00

我都系岩岩起身呵夜尿...........

敏头 发表于 2003-5-31 17:56:00

龙口果个系广西加。。。。
而家系怀疑距有非典姐。。。照到距个肺有阴影。。不过未确实吖。。。
今日听讲距好似走佐出离吖。。。
无隔离`````未稳到距吖。。。。

蓝蓝 发表于 2003-5-31 18:20:00

呵呵~~~
乜鹤山都有啊?/
我地学校终于肯下星期解比我地出去啦!!
我地无都甘紧张,有左既咪仲紧张啊!!!
甘我下星期吾返鹤山罗,改行程,我去广州。嘻嘻~~~

至IN是油仔 发表于 2003-5-31 19:53:00

咁大仵事啊。。。。

敏头 发表于 2003-5-31 20:27:00

广州米总严重???

白花油 发表于 2003-5-31 20:44:00

我D系消息系话距已经瓜左...........
页: [1] 2
查看完整版本: 死啦睇来我今次又激嬲D朋友啦