敏头 发表于 2003-5-26 00:42:00

以后都唔会再去用心爱一个人```````

今晚距同我讲佐好多野。。。
我好憎我自己。。。。同时亦好憎距。。。。
我谂经过呢次之后。。。。
我以后都唔会再用心去爱一个人。。。。
因为你用心去爱。。。。后来换回来既只有痛。。。。
我已经系第2次尝试拉``````
我真系无法再忍受果种痛。。。。
以后决定都系玩````````
因为你地呢男仔实在太狠心拉``````

小光 发表于 2003-5-26 03:18:00

唉~~
从始又多左一个花心既女人~!

菜菜 发表于 2003-5-26 11:03:00

爱情系双方既,连续两次都系甘,只能怪自己运气差
爱了一个不该爱的人,但世界上始终有一个值得你去用心爱同时他又好爱你既人……

蜜枣仔 发表于 2003-5-26 13:26:00

我都是啊。。
我本来至从以前第一次果阵我就知道当你自己真心钟意一个人果时,而到最后嘅结果只会伤害到自己果阵,我就决定咗唔会再真心钟意人,但係,直到我识到佢之后。。
我就开始相信我哋会有将来。。仲谂埋第日结婚果啲嘢添。。。
但係,佢根本唔识珍惜我。。仲一次又一次咁伤我,或者离开她是我爱她的最好距离。。
我会学习离开妳,是因为我太爱妳!

紫柯 发表于 2003-5-26 18:33:00

唉....................................................我为爱受伤都吾知几多次了.呵呵.真系好伤啊.伤倒我乜甘.真系生不如死. 吾知甘的伤害仲会吾会再有叻?

★紫菜卷★ 发表于 2003-5-26 20:43:00

愛情呢樣野``````有時會好開心,但係傷心個陣。。。就真係用咩都補救晤到噶```
我都試過``````

敏头 发表于 2003-5-26 23:29:00

以下是引用蜜枣仔在2003-5-26 13:26:44的发言:
我都是啊。。
我本来至从以前第一次果阵我就知道当你自己真心钟意一个人果时,而到最后嘅结果只会伤害到自己果阵,我就决定咗唔会再真心钟意人,但係,直到我识到佢之后。。
我就开始相信我哋会有将来。。仲谂埋第日结婚果啲嘢添。。。
但係,佢根本唔识珍惜我。。仲一次又一次咁伤我,或者离开她是我爱她的最好距离。。
我会学习离开妳,是因为我太爱妳!

你使唔使甘讲野啊??
话距唔识得珍惜你。。。。
其实你又有无谂过。。。。你果晚所做既野伤距。。。。
总多过距平时伤你既深吖。。。。。
你真系好自私。。好绝。。。。
点解个个男仔都系要甘负呢女仔呢????

谷行云 发表于 2003-5-27 16:11:00

发帖的讲出了好多人的心声。
唉!唔再爱对方就不要伤害对方,就算想分手都唔好对对方造成伤害,如果个个人都识得甘谂既话就唔至于有这个帖。
敏头,他对你不好,只要你自己无做错就是了,问心无愧啊麻,我相信你的真命天子一定会在等着你的,所以你不必灰心。祝福你。

傲笑红尘 发表于 2003-5-27 19:33:00

真正用心去爱一个人,是为了真正心爱的东西,甘愿放弃自身的幸福;是宁愿流着眼泪,也要笑着目送爱人远去;是为了所爱而忘却自身生死;是以无私的心,去爱护某样东西、某些人。。。

↑ん-S↓ 发表于 2003-5-27 19:39:00

以下是引用敏头在2003-5-26 0:42:14的发言:
今晚距同我讲佐好多野。。。
我好憎我自己。。。。同时亦好憎距。。。。
我谂经过呢次之后。。。。
我以后都唔会再用心去爱一个人。。。。
因为你用心去爱。。。。后来换回来既只有痛。。。。
我已经系第2次尝试拉``````
我真系无法再忍受果种痛。。。。
以后决定都系玩````````
因为你地呢男仔实在太狠心拉``````

唔好甘啊。。
甘是唔得咖~
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 以后都唔会再去用心爱一个人```````