心跳BB 发表于 2003-6-1 17:26:00

仲有呒人对吖?

肥仔龙 发表于 2003-6-1 21:45:00

妈个西啊期期都系(xx大过天,xxx行开啦)
       你吾闷我都闷啦 !!!!             叼叼~~~~~~      
         垃圾贴就系垃圾贴啊不过都D有废人同你回贴(好系果个七头羊啊 就系一个屎废人啦)
                七头羊无脑架我上次见过只肥HI羊啊个死样啊 好七戍架 同个中山大老差吾多 样啊      屎友+废物=肥HI羊  啦

至IN是油仔 发表于 2003-6-2 14:24:00

肥仔龙       讲嘢唔好咁老HI。
使唔使得闲揾[小肥羊]叫几十人上去中横同你讲对唔住啊。
我系中山路大老啊。。。。。。。。。。。。。。。。。咁样得末姐。
到时我都想过去行下。。。

↑ん-S↓ 发表于 2003-6-2 17:29:00

有野睇咯!~

纯真遇浓烈 发表于 2003-6-2 22:42:00

上邊有一條粉場~
         成只野甘,收皮啦~

白花油 发表于 2003-6-2 23:41:00

郁闷。。。。。。。

17 发表于 2003-6-3 11:07:00

靓女愿意睇多几眼,朋友我愿意丙多几锤。
HAHA~-~

至IN是油仔 发表于 2003-6-4 21:25:00

以下是引用纯真遇浓烈在2003-6-2 22:42:57的发言:
上邊有一條粉場~
          成只野甘,收皮啦~

你讲既果个系边个先?????

b7 发表于 2003-6-4 21:59:00

以下是引用肥仔龙在2003-6-1 21:45:01的发言:
妈个西啊期期都系(xx大过天,xxx行开啦)
      你吾闷我都闷啦 !!!!             **~~~~~~      
            垃圾贴就系垃圾贴啊不过都D有废人同你回贴(好系果个七头羊啊 就系一个屎废人啦)
               七头羊无脑架我上次见过只肥HI羊啊个死样啊 好七戍架 同个中山大老差吾多 样啊      屎友+废物=肥HI羊  啦

你个样点呀??执屎喇你!

至IN是油仔 发表于 2003-6-4 22:16:00

D人话佢系样衰。
39班既。
得闲咪你地高二仔去打下佢咯。。。
页: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 第二期——对对联吖~`快D嚟啦~`