屎屎 发表于 2003-5-5 20:40:00

为何明明相恋却要扮陌生人呢?

我地明明在热恋中但系人地面前点解距又要扮陌生人呢?
明明全世界都知道晒咖啦

屎屎 发表于 2003-5-5 20:47:00

我同距系同学
而距系一个极度怕丑咖BOY
虽然我都系好怕丑   但都唔会好似距甘闪宿   做得出又怕乜认呙
但距唔系~~~~一见到有人就要扮唔认我甘
搞到我好辛苦
睇住距同第女同学玩心中确是不是好资味~~~
而且响距玩之余仲要当唔识我甘
搞到我好似系多余咖甘         简直无将我放入眼内
但当我地一齐咖时候距会对我好好仲好体贴添~~~~~~~~
但~~~~~你地话有乜解救啦!!!!

敏头 发表于 2003-5-5 23:07:00

同距倾下咯。。。。
有乜事都大家讲出离。。。

分衣手 发表于 2003-5-6 03:52:00

可能距唔着紧呢段感情呱、!!!!!!!

邓风 发表于 2003-5-6 04:27:00

旧爱还是最美!!!

小芝芝 发表于 2003-5-6 07:47:00

唔好话我话啦~~我觉得你应该要同距讲下罗
甘系唔得架,唔系怕唔怕羞既问题啊~你捻下点解要甘姐,系唔系同你一齐好唔见到光姐~就算唔系特意同人讲~都唔使扮唔识啦~系唔系~?
真系要讲下阿~

屎屎 发表于 2003-5-6 11:48:00

以下是引用邓风在2003-5-6 4:27:51的发言:
旧爱还是最美!!!

乜野意思呀?系话距心中仲有D放唔低咖野?

屎屎 发表于 2003-5-6 11:54:00

唔知呀,距话惊D人成日距来笑(笑距大个仔啦之类)
就因呢个问题我已同距争过好多次咖啦
但系距都无变
我话要分手距又扮野可怜甘]
死都唔肯,又话我唔识体谅距,
但系又有边个谅解我呙~~~~~~~

芝士加朱古力 发表于 2003-5-6 11:55:00

以下是引用屎屎在2003-5-5 20:47:07的发言:
我同距系同学
而距系一个极度怕丑咖BOY
虽然我都系好怕丑   但都唔会好似距甘闪宿   做得出又怕乜认呙
但距唔系~~~~一见到有人就要扮唔认我甘
搞到我好辛苦
睇住距同第女同学玩心中确是不是好资味~~~
而且响距玩之余仲要当唔识我甘
搞到我好似系多余咖甘         简直无将我放入眼内
但当我地一齐咖时候距会对我好好仲好体贴添~~~~~~~~
但~~~~~你地话有乜解救啦!!!!

咔咔...你怕丑???我唔觉得呙

屎屎 发表于 2003-5-6 12:26:00

咩野呙,
我怕丑果时无话你知之嘛~~~~~
哇~~哈~~哈~~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 为何明明相恋却要扮陌生人呢?