蜜枣仔 发表于 2003-3-26 22:51:00

你个光头仔,得闲帮我挂机啊,钱我照俾,得唔啊??

小光 发表于 2003-3-27 05:30:00

以下是引用蜜枣仔在2003-3-26 22:51:18的发言:
你个光头仔,得闲帮我挂机啊,钱我照俾,得唔啊??

得`
无问题你下个月过来好友揾我啦`!
系喇``你几时开始玩仙境咖?

蜜枣仔 发表于 2003-3-27 18:34:00

好友??
你都过档过得几快啵~~~你贪果度有咩好啊

阿Yu鱼仔 发表于 2003-3-27 18:55:00

蜜枣仔.............................................我的同桌....还记得我吗?

蜜枣仔 发表于 2003-3-27 22:16:00

哗~~~~~~做咩一讲就讲到四年几前的事啊??多谢你咁耐仲记得我啵~~~
其实我仲好怀念果时同你的日子架,你仲记唔记得开始同你同位果时你唔同我讲嘢架,只同我讲两个字!呵呵~~~

敏头 发表于 2003-3-27 22:20:00

↑ん-S↓ 你唔好乱讲野吖。。。。

小光 发表于 2003-3-27 22:28:00

以下是引用蜜枣仔在2003-3-27 18:34:40的发言:
好友??
你都过档过得几快啵~~~你贪果度有咩好啊

咔咔`
梗啦 吾快点得`
贪果度靓女多咯`
哈哈`

蜜枣仔 发表于 2003-3-27 23:09:00

不过听人讲果度係G扒多咋啵~

阿Yu鱼仔 发表于 2003-3-28 22:07:00

以下是引用蜜枣仔在2003-3-27 22:16:32的发言:
哗~~~~~~做咩一讲就讲到四年几前的事啊??多谢你咁耐仲记得我啵~~~
其实我仲好怀念果时同你的日子架,你仲记唔记得开始同你同位果时你唔同我讲嘢架,只同我讲两个字!呵呵~~~

下下....边两个字呀?我吾记得咯....我只记得果时放学,成日要你帮我骑部单车反屋K,然后我同距一齐放学.....果时,真系麻烦到你咯.嘻嘻嘻..

蜜枣仔 发表于 2003-3-28 22:16:00

哈哈,你仲记得啵,你知就好喇。。。第日得闲饮茶你嘅!!
你成日讲果两个字之唔係“痴线”咯,你知唔知你果时我同你讲亲咩,你都只会同我讲“痴线”架咋?可能你果时对我有偏见呱,不过之后你同我做咗朋友我真係好开心架!
页: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 我返嚟喇。。。嘻嘻~~~