明知故犯 发表于 2003-2-26 13:38:00

边嗰系江湖话事人??

我同人倾紧计,有只叫作“沙坪仔”的垃圾无理由杀咗我。。。
甘我多算数喇~~
甘我再上番去同“沙坪仔”距讲,之后有只见做“水果佬”只死北佬搭把贱口过来讲咗一只字:“哪”!!
甘喔~~~!!!!!1激到我把几火。。。点解而家江湖甘多呢种人咖??
本来我唔想出声既,比人甘样“哪”我一声,真系激到眼火爆。。
真系想即刻系南海赶番沙坪文化宫打七只死北佬~~
无拉拉搭把死口过来都有既,

希望室主认真管一下呢种甘样的人

明知故犯 发表于 2003-2-26 13:44:00

水果佬对明知故犯说:那~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```(13:25:51)
水果佬对明知故犯说:那~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(13:27:02)
水果佬对明知故犯说:行埋一边打飞机啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(13:27:31)

明知故犯 发表于 2003-2-26 23:51:00

我话过我唔可以俾一嗰我唔识得的人系我面前对我讲"哪"呢一嗰字.........
我返来沙坪之日就系水果佬收皮之时..!!!!!!!!!
敢系我的地头文化宫上网而且还闹我....我顶距嗰肺...

明知故犯 发表于 2003-2-26 23:54:00

请边位人兄识得水果佬裹只人的,请讲俾距知,我返沙坪之日最好恩爱好俾我见到距系任何一间网吧出现,俾我见到距,我一定叫玉桥仔打废距只手!!!!!!
本人严重声明最后呢一句!!!!!!!!

小光 发表于 2003-2-27 00:07:00

好~!
到时我来帮你!

明知故犯 发表于 2003-2-27 00:12:00

裹只甘嘅扑鸡,识打几只字系度老老閪閪甘.......
距都唔知乜叫山外有山,人外有人...
敢系我面前"哪"我!!!!!!
我认得距嗰死样,我返来沙坪见距一锅打一锅...
以为我系四眼仔就好斯文,我打架裹时距都唔知系边只裤囊底屙紧尿.....
我顶顶距

小光 发表于 2003-2-27 00:47:00

哇哇~!
所以话呢~~~吾好得罪D四眼仔啊~!

明知故犯 发表于 2003-3-3 16:09:00

顶距.....距以为上网的就一定系斯文人,咔咔...我就唔系啦..
我比边一嗰都烂仔...
最好就系唔好撩起我把火囖

jo 发表于 2003-3-4 10:35:00

哇`~~~~~~比我仲要激动~~~~~~西利~~~~~~

jcg 发表于 2003-3-4 12:27:00

我次次一入去比人打死左咯甘点计先
页: [1] 2 3
查看完整版本: 边嗰系江湖话事人??