niko 发表于 2004-6-26 18:16:00

究竟乜野先系爱???

有爱就有伤害,我情愿不要~~~~~~~~~

Harry 发表于 2004-6-26 23:55:00

每一个人都要必定经历呢个过程,看一看你是怎样对代!

Aliceq 发表于 2004-6-30 16:18:00

爱一个人好难好难啊,恋爱说到底都不是两个人的事,而是两大家庭的事啊,如果你的男(女)朋友是家人反对来往的怎么办啊??

阿net 发表于 2004-6-30 19:38:00

无乜点办,你自己揸注意囖,点简都好,为自己的选择负责就得了。

Harry 发表于 2004-7-1 16:24:00

认同,大家钟意未得罗!唔使理甘多,要爱就爱!爱了再算!

Elaine 发表于 2004-7-6 13:29:00

但系爱上一个人既话,,,就会好想为距做好多好多既野,

有时真系好烦架

Harry 发表于 2004-7-6 17:09:00

大家知道心意未得罗!!!有时既野唔使甘烦,你越去谂就越烦!放开一切怀抱,做自己钟意做既事吧!

Elaine 发表于 2004-7-6 21:43:00

甘又系,

或者我仲细,       唔知应该点去爱啦~~~

唔知点解我觉得拍拖有时好烦,       但系有时无拖拍又觉得好烦喔~~~

唔知我系眯无聊过头~~~

Harry 发表于 2004-7-6 22:02:00

点会烦啵,同自己钟意既人一齐,应该好开心先系架!

Elaine 发表于 2004-7-6 22:14:00

即系其实呢,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

其实..................................

其实我..............................................都唔知点讲,,,

其实我系钟意距个朋友~~~死啦,,,唔知点讲呀~~

可能系甘,,,所以觉得烦呱.

不过而家分左手咯

页: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 爱一个人原来不容易!!!