kuo 发表于 2003-2-13 05:32:00

上次电信杯CS比赛结果

四强分别系
第一舒情一队
第二纵横二队
第三纵横三队。舒情二队

半决赛:舒情二队VS纵横二队2:10         0:3
            (已经胜超过12回合。结束比赛)纵横胜
            舒情一队VS纵横三队1:11         1:2
            (已经胜超过12回合。结束比赛)舒情胜

决赛:舒情一队VS纵横二队(MAP   DE_TRAIN火车图)
    打成平手 7:5   5:7
(原来第二回合舒情以3:7落后但是舒情很顽强连追2场)

打加时。3:2    3:2   (MAPDE_DUST2大漠2)
(加时第二回合舒情 0:2落后。。连追3场)
结果舒情胜
赛后。肥龙仔仔(舒情队长)话以后都唔同纵横打火车图
   我发现肥龙仔仔 只手都打到冻晒(心寒??)
呢场比赛两队都发挥得十分好。我十分欣赏舒情的不死精神和纵横的团队精神

CS菜鸟上

小灵儿 发表于 2003-2-13 15:14:00

我认识的肥龙仔仔应该不会心寒吧...哈哈

肥龙仔仔 发表于 2003-2-13 16:11:00

心寒??? 邓健泓???I LIKE IT~~嘻嘻

肥龙仔仔 发表于 2003-2-13 16:34:00

无错,我承认你地纵横队打完WCG之后真系比以前劲咗好多,如果今次TOP哥有份落场我地可能会输添,但系今次比赛可以打得甘激,存在住好多客观既因素,比如话赛规啦-地图啦,队员既心理数质~~系E次比赛将我地队既致命弱点表露无遗..所以好期待沙坪可以再搞多D好似今次甘既CS比赛,我地可以再分高下~~~

PS:我呢个队长暂代架咋..吾好比压力我啊,吾系下次吾止手冻架啦,死人都会架,哈哈~

-=]s.m[=-So Bi 上

小灵儿 发表于 2003-2-13 18:11:00

上次赢左冇记得同你握手添...哈哈,下次赢个时补数,是啦,下次可以加女仔玩吗?我都想组个代表呢个网站的"鹤山人H·S·R"不过...就当我发开口梦好了~~~

芝士加朱古力 发表于 2003-2-13 18:42:00

咔咔。。我地班D人都有去参加

topwell 发表于 2003-2-13 19:00:00

小灵儿。。可以啊。。我地纵横队想建支MM队啊。差几个人。。。
呵呵。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

肥龙仔仔 发表于 2003-2-15 01:54:00

啊哦..有D甘既树??下次补番数咯..不过要打"子子"离过喔...

小灵儿 发表于 2003-2-15 01:56:00

什么叫"子子"?

肥龙仔仔 发表于 2003-2-15 01:58:00

MM队?我地S.M有3个女仔啦..
   计埋你4个,整多个就可以组队咯.
   不过要入S.M队,就要比我地S.M好多镬先得既喔...
   你??顶吾顶得顺啊?骑骑
页: [1] 2 3
查看完整版本: 上次电信杯CS比赛结果