ANSON 发表于 2002-10-3 19:41:00

无钱开饭,忍痛割爱。。。。。。

【石器账号】————五转98级,靓名^_^

拥有大批过时道具!

主角靓仔,无不良至好!系入面好受女士欢迎^_^

依家只有三只爱宠!分别系:1,80级机暴(甩左一口螺丝^_^)
                        2,88级绿虎(主角骑紧!经常有不知名少女走埋离叫“靓仔”受沟吾啫^_^)
                        3,90级红鸡(听讲150蚊可以执距一剂)
宠物店仲有一大批人地口中所讲既“垃圾”^_^

———————————有意者请联系本人———————————

手鸡:13620171383         打吾通:8189197

猫猫 发表于 2002-10-3 23:42:00

我要。

ANSON 发表于 2002-10-4 02:17:00

好贵咖····!!!

罗你部电话交换!!!!!!!!!!

Fate

Hyde 发表于 2002-10-4 09:59:00

贵姓啊你??

猫猫 发表于 2002-10-4 16:55:00

要我部電話不如攞我命。。。。。。。。。。

芝士加朱古力 发表于 2002-10-4 16:56:00

有冇人玩幻灵咖??我以前玩过咖,不过玩咗一阵就冇玩咯,,,因为要升好耐!!!

ANSON 发表于 2002-10-5 03:18:00

依家系讲紧石仔啊~~~~

大咩咩 发表于 2002-10-7 12:27:00

车~~~~~~~楼上的你算得系咩啊~~次次都PK~第1回合就卑我 只转机暴飞9左你啦~
重有意思黎呢度讲~~死开D啦~~~~~~~哈哈~~~~~~
有兴趣的话~~
集合全鹤山的石仔玩家,移民去个服务器,见个家族~甘先够威架丫嘛~~~
嘿嘿

网络幽灵 发表于 2002-10-7 23:13:00

成帮未开化既原始人~

IORIMAI 发表于 2002-10-8 11:14:00

是这样的啦!!!
页: [1] 2
查看完整版本: 无钱开饭,忍痛割爱。。。。。。