maya 发表于 2002-12-18 18:57:00

关于镇中的故事

以前在镇在读书,,,临放暑假的时候,我同我几个好朋友晚黑系开会之后留下来闲聊,,(这些朋友中有男有女) 跟着有个女仔话急,,一个人去厕所,,,果个厕所就系在以前音乐室隔离的女厕
几分钟之后个女仔返黎,,佢同我地讲,话个厕所入面有个女人在洗厕所,个女人仲连灯都唔开,用一只手住支腊烛,另一只手洗,,,佢话见都个女人洗紧厕所,所以无屙,,,,跟住我有个朋友话"晚黑11点几仲有人洗厕所?"另一个朋友就话"听讲以前果度有个女仔吊颈死左!" 那个人咁样一讲,我地个个都静晒落黎,,,我突然两只手D鸡皮都起埋上黎,,,后来我地就连课室的门都唔锁就冲返屋企,,,,,
你地信唔信有人会晚黑11点几洗一个公厕所呢,,你地又会信唔信呢?我同我班朋友就唔系好信啦,,

芝士加朱古力 发表于 2002-12-18 22:26:00

都唔出奇嘅。。未自己吓自己啦,,有人吊颈死咗同洗厕所有咩关系?可能真係咁啱有人洗呢。。。而且,我听人讲,,果个女仔死係三楼果个女厕呙

maya 发表于 2002-12-18 22:49:00

有好个版本的,,不过听D老师讲,,佢地话系死系1楼那个厕所入面,,

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-18 22:55:00

呢件事我都听过啦~~咪系度吓人啦~~~~都好耐的事情咯~~~

你话老师讲,你听边个老师讲架?以前我地读初中时,已经听过啦,芝士~~~可~~~

随风 发表于 2002-12-19 11:58:00

嗯嗯,我都听过,不过后山仲多呀(现在变了)!!!!!!唔讲啦!!!!!!

小灵儿 发表于 2002-12-19 12:04:00

镇中的老师是根本不会讲呢件事的///

更何况当时在三楼...以前厕所门是关着的,我都打开睇过

随风 发表于 2002-12-19 12:33:00

但系镇中的学友会收到料吗!!!!!嘻嘻!

小光 发表于 2002-12-19 12:47:00

车~~
沙坪差吾多间间学校都有D咁嘅嘢咖啦``
揾来讲嘅`

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-19 12:54:00

老师多数吾会提呢D事既!
事实镇中一楼的WC有个门系反锁左~~~~可能系坏左,咪吾比人用那个者,咪反锁咯~

小光 发表于 2002-12-19 13:18:00

一般来讲如果系咁嘅就即系话果度可能有D嘢`~~!!!
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 关于镇中的故事