音乐无限之吉他手 发表于 2002-12-23 03:35:00

喂,B仔,你讲乜春啊,讲国语啊?????

oneoo 发表于 2002-12-29 15:45:00

sb 呀。。。。。

成日向个沙坪几间网吧。。。嘈边个劲。。。。想死 (井底之蛙?)

点解唔会想下同外地D人打。。。我地队日日同外省的打。。。

<=时上到时上唔到。。。因为个服务器差。。哇哈哈

我系 FiR-FoX 队的 Q 呀... QQ : 49490304

YAMAHA 发表于 2002-12-29 17:04:00

唉!一句讲晒镇中01计三全校最强,够胆来抽过,唔信自己试下

云中雾 发表于 2002-12-30 23:53:00

CS我是最强的~~~~~

肥龙仔仔 发表于 2002-12-31 08:28:00

FIR_FOX??你有无入错地方啊,呢度系鹤山人啊,要晒命吾该番你新会论坛晒

小光 发表于 2002-12-31 10:51:00

以下是引用YAMAHA在2002-12-29 17:04:07的发言:
唉!一句讲晒镇中01计三全校最强,够胆来抽过,唔信自己试下

全校最强有七咩`
都系只局限于一间学校啫`

明知故犯 发表于 2003-1-1 03:55:00

就系...你地都未见过大蛇屙尿

oneoo 发表于 2003-1-7 14:54:00

....嘻嘻。。。。我系鹤山人。。。唔系新会人。。。只系鹤山无队适合我。。。我过档新会唧。。。。

KKO 发表于 2003-1-9 15:35:00

还有人识得我KKO同VERY GOOD吗! 有没有人想组队同我们参加比赛

舒情狮子王 发表于 2003-1-12 01:25:00

RE:
系咩,我唔知啊,我知我地CNC队无抽好耐CS咋,边个够我地玩帝国2????????
我地自认系强手,哈哈哈哈哈哈哈
喂,各位,有空一齐抽下帝国2啦,好嘛,我知实有人几强既。
--------------------------------------------------------------------------------------------------
听我讲:
      你地系高手,甘我系乜啊。叫声师公先啦。
   唔份啊。约个时间打返铺先啦剩系吹水无用既。单挑又得队制都得,得佐,无得弹,就惊你唔黎,俾个电话你联系啦,   电话系:13822391864
   屎&屎队啊嘛,来咯喂,惊你唔黎啊。唔好话我用激将法啊。有胆就黎。
页: 1 2 [3] 4
查看完整版本: CS边个认是最强