Geviny 发表于 2002-12-7 09:42:00

早知(爱一个人好难,想听就按啦!)

我有个朋友几靓仔的!读紧高中就系吴知点解,有好多不同级别O既女生都成日赞佢靓仔,但我就吴觉啦!(在繁琐O既高中学校里佢好钟意吴钟意比自己细几界O既女仔,讲返我朋友,原来系学校好多女仔都对佢有意思的,当听到佢钟意佐一个比自己细好多O既女生时佢地级O既女仔都议论纷纷,话想吴到我朋友居然会选个甘O既,但我朋友从不介意人地点睇自己。吴通衣D就叫做“爱情系盲目”O既??嗨。。。佢晚晚同果个一起行时。总有部份人吴知用D吴知点O既眼光望住,时间久后,个女仔觉得吴好意思搞到衣家佢地之间好似有一个无形O既隔膜O既。嗨。。。。我朋友移家好好鬼死烦恼啊!你话佢点做好呢?em27][http://mp3.jmcatv.com.cn/temp/-28800171880.m3u

小光 发表于 2002-12-7 23:36:00

一般好听啦`

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-7 23:46:00

个女仔比自己细几届,有乜所谓者,男比女大,系正常呀!

你都未见过呀,我地学校有女仔,唉,讲起都觉得收家,距地去沟D男仔,仲系比自己细一届的男生添呀,都吾明D男生点接收D距地既,睇见都晕~~女比男大~

蓝月儿 发表于 2002-12-8 12:12:00

爱不是罪!

紫柯 发表于 2002-12-10 13:18:00

啪拖甘耐得一个女仔系细个我一个月的伞。

阿Yu鱼仔 发表于 2002-12-12 18:10:00

不过,如果系真爱的话,吾理得甘多架啦

小光 发表于 2002-12-18 05:08:00

爱一个人吾难
但系要你真正全心全意咁去爱一个人就真系好难``
页: [1]
查看完整版本: 早知(爱一个人好难,想听就按啦!)